Fashion

Zien: Hunkemöller lanceert 2021 collecties met spectaculaire show

Zien: Hunkemöller lanceert 2021 collecties met spectaculaire show

Modeshows zijn niet meer hetzelfde als vijf jaar geleden en misschien is dat maar goed ook. Corona gooide roet in het eten waardoor het massaal bijwonen van evenementen niet meer mogelijk is - en dat is natuurlijk jammer - maar er zijn gelukkig ook ontwikkelingen geweest op positief vlak de afgelopen jaren.

Gisteravond werd toonde Hunkemöller haar 2021 collecties met behulp van een spectaculaire show die werd opgenomen in de Beurs van Berlage in Amsterdam (natuurlijk met alle COVID regels en normen in acht nemend). Waar Victoria's Secret de plank jaren volledig missloeg, pakt Hunkemöller het wél goed aan. In de show waren prachtige dames te zien van diverse 'soorten en maten'. Hunkemöller laat daarmee zien dat je sexy, comfortabel en mooi voelen in lingerie en loungewear voor iédereen is weggelegd en daar worden wij alleen maar heel blij van. 

En dan de collectie: die is geweldig! De show bestond eigenlijk uit vier verschillende onderdelen. Het spectakel werd afgetrapt met modellen gehuld in prachtige sierlijke lingerie gemaakt van kant, zijde of satijn. Dit werd opgevolgd door de loungewear collectie in heerlijke funky kleurtjes, de badkleding lijn en tot slot een kinky collectie. Ons Hunkemöller wensenlijstje is inmiddels flink lang omdat het zo moeilijk is om te kiezen tussen al die prachtige items.

Zien waarom we zo enthousiast over de show zijn? Bewonder 'm hieronder én shop meteen de items die in de show getoond werden. 

 
Beeld: Hunkemöller
Deel dit artikel
Back to top