Fashion

Met deze bijzondere Hunkemöller collectie kom jij de rest van de coronatijd wel door!

Met deze bijzondere Hunkemöller collectie kom jij de rest van de coronatijd wel door!

We sporten, werken en loungen thuis en dankzij deze nieuwe bijzondere collectie van Hünkemoller doen we dat met positiviteit en met een compleet gecoördineerde outfit. Deze nieuwe lijn is meer dan wij zouden kunnen wensen en we willen alles!

In Power of Positivity collectie van Hünkemoller zit voor iedereen wel wat tussen: of je nou graag relaxt of heel actief bent. De P.O.P lijn is geïnspireerd op een reeks jonge vrouwen waar Hunkemöller mee in gesprek is gegaan. Wat betekent positiviteit voor hen en wat zijn hun passies en drijfveren? De antwoorden op deze vragen zijn vertaald in deze collectie. Onder andere body positivity, inclusiviteit en comfort speelden een grote rol.

Het resultaat is een lijn waar jij positief de tijd thuis kan doorbrengen. Alle items zijn gemaakt van gerecycled nylon en duurzamer katoen. De labels en tags zijn volledig recyclebaar en de tasjes zijn biologisch afbreek- en recyclebaar.

Naast super mooie en comfortabele bralettes, bevat de Power of Positivity lijn nog meer trendy items. Cycle shorts, sokjes en van die coole faux fur pantoffels die we de laatste tijd veel spotten. Je kunt volledig matchy matchy gaan met bijpassend ondergoed en wijde loungewear. De joggingsbroeken en shorts zijn high waisted en de diverse slips zijn beschikbaar in verschillende lengtes en vormen.

Shop de collectie hieronder!

 
Beeld: Hunkemöller
Deel dit artikel
Back to top