Trendalert × Hunkemöller

Vier samen met Hunkemöller International Women's Day en krijg 20% korting op de hele collectie

Vier samen met Hunkemöller International Women's Day en krijg 20% korting op de hele collectie

Hoewel de afgelopen 125 jaar grote sprongen zijn gemaakt, is er nog heel wat te verbeteren aan de positie van de vrouw op de wereld. De laatste jaren ligt de manier waarop met vrouwen wordt omgegaan éxtra onder de loep en daar zijn wij het helemaal mee eens. Wij verdienen immers net zoveel respect als de man. Of dat nou gaat om hoe we aangesproken worden, hoeveel salaris we krijgen of hoe de rollen verdeeld zijn in een huishouden. 

Vandaag is het International Women's Day en - naast dat je stilstaat bij de positie van de vrouw wereldwijd - mag jij jezelf wel even goed in de watten leggen. Hunkemöller hecht veel waarde aan de onafhankelijkheid van de vrouw en wil je graag helpen bij het even verwennen van jezelf. Zij vieren International Women's Day graag met ons door 20 procent korting te geven op de gehele (!) collectie én gratis verzending vanaf een bestelling ter waarde van 20 euro. 

Nog even kort over Hunkemöller. Het merk werd in 1886 opgericht in Amsterdam en is inmiddels in meer dan 24 landen te verkrijgbaar dankzij meer dan 800 winkels én natuurlijk hun fijne online shop. Je weet vast wel dat Doutzen één van de gezichten is van het merk maar sinds kort is ook de prachtige en curvy Danielle van Grondele boegbeeld van Hunkemöller. Van super sexy lingerie tot coole bikini's en van shapewear tot kleding die je kunt dragen in de sportschool: Hunkemöller doet alles eraan om ons vrouwen mooi én comfortabel voor de dag te laten komen. 

Nieuwsgierig wat wij gaan shoppen bij Hunkemöller.nl met 20 procent korting en gratis verzending boven 20 euro? Kijk dan even snel hieronder!

Voorgevormde strapless beugel bh Poppy bij Hunkemoller.nl


String Alanna bij Hunkemoller.nl

Pyjamabroek Jersey Loose Fit bij Hunkemoller.nl


Bikini Knot A Game bij Hunkemoller.nl


HKMX Hoge Capri Sportlegging Doutzen bij Hunkemoller.nl

Deel dit artikel
Back to top