Fashion

AIFW report: Supertrash

Er werd al de hele dag gesproken over de show van Supertrash. Het zou dé show van de Fashion Week worden. En dat werd het. De goodiebags zaten overvol en vele BN’ers vulden de frontrow.

Afgelopen jaar was de modeshow van Supertrash één van de hoogtepunten van de Fashion Week. Niet alleen zat er 'some good stuff' in de goodiebags, ook vloog niemand minder dan Janice Dickinson in voor de modeshow. Ook dit jaar werd de show flink gehyped. Er zou een espresso-apparaat in de goodiebag zitten en de dochter van Keith Richards zou aanwezig zijn....

Het espresso-apparaat hebben we niet gezien, een rijk gevulde goodiebag en Alexandra Richards wel! Net als haar zaten ook Bridget Maasland, Tanja Jess, Jort Kelder, Lieke van Lexmond en Danie Bles op de eerste rij bij Supertrash. En natuurlijk ontbrak Edgar Davids niet, het liefje van Supertrash eigenaar, Olcay Gulsen. Met de goodiebag en de frontrow zat het dus wel goed. En toen de collectie nog…

Deze bleek geïnspireerd door één van de machtigste vrouwen ooit: Cleopatra. De items waren dan ook echt bedoeld voor krachtige, zelfverzekerde vrouwen. En eerlijk gezegd, moet je ook zeer zelfverzekerd zijn om in bepaalde outfits rond te durven lopen. De collectie bevatte namelijk veel ultra-strakke en erg korte jurkjes. Deze werden gedragen met leren jasjes en wollen jasjes met franjes en lussen. De modellen droegen leggings met bloemenprints en pailletten. En de kleuren in de collectie waren onder andere zwart, bruin, groen en beige. Halverwege de show verscheen Charlene (remember her from Idols?) op de catwalk om een nummer te zingen in een bijzondere tulerok. Aan het einde van de show verscheen Olcay Gulsen zelf in een sexy jurkje met glinsterende franjes.

Ikzelf vond de collectie te ordinair. Ook de andere modejournalisten, die bij mij in de buurt zaten, vonden de kleding behoorlijk ‘trashy’. Een ander minpunt was dat ik op de tweede rij zat en geen goodiebag kreeg. Van alle tweede rijen uit alle vakken in de zaal was juist onze rij namelijk niet voorzien van een goodiebag. Een beetje jammer, aangezien er onder andere een bon in zat om een gratis Porsche zonnebril op te halen. De volgende keer een betere goodiebag verdeling, Olcay? (Tess)

Bekijk alle foto's van de show hier!

Beeld: © PiXinDigital

Deel dit artikel
Back to top