Fashion

Instagram it-girl en model WolfieCindy is het nieuwe gezicht van SuperTrash

Modehuis SuperTrash heeft voor haar collecties al meerdere keren grote namen aan hun collecties verbonden, denk maar aan Bregje Heinen en Imaan Hammam. Voor de nieuwe Spring/Summer collectie is het merk op zoek gegaan naar een brutaal model en dat vonden ze in Instagram it-girl Cindy Kimberly.

De 18-jarige Cindy, beter bekend als @WolfieCindy op Instagram, heeft haar faam te danken aan popster Justin Bieber (true story), die vorig jaar op zijn Instagram account vroeg wie het meisje was. Het nu razend populaire meisje staat getekend bij Uno, een groot modellenbureau in Spanje. Een SuperTrash model zou geen SuperTrash model zijn als ze niet een beetje Nederlands in zich had, en Cindy is dan ook geboren in ons eigen kleine kikkerlandje.

Olcay Gulsen, het brein achter het grote merk, is zeer te spreken over hun nieuwe gezicht. ”Ik ben super blij met Cindy, want voor mij is zij echt de belichaming van de SuperTrash girl anno nu: sexy, brutaal en de insta queen van dit moment.” Aldus Olcay. De prachtige foto’s zijn geschoten in de woonplaats van jonge Cindy, namelijk Barcelona en de zomerse plaatjes maken je helemaal hebberig voor de zon en de nieuwe ST kleertjes. De collectie is vanaf nu hier te shoppen.

Deel dit artikel
Back to top