Fashion

Olcay Gulsen over seks: “Je wordt er vies van”

Nederlandse designer en oprichtster van SuperTrash Olcay Gulsen is een razend drukke boss lady, maar als er iets is wat bij Olcay niet hoog op haar to-do lijstje staat dan is het seks.

“Ik ben er te ongeduldig voor en je wordt er vies van”, zo zei Olcay Gulsen in een interview met Viva. Seks zou dan ook niet bepaald de favoriete hobby van de mode-ontwerpster zijn en zeker niet hoog op de agenda van Olcay Gulsen staan.

 

Its all in the details #STstudio ❤️💋

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@superolcay) op

Daarnaast reageerde Olcay in het interview met Viva ook op het commentaar dat de designer kreeg nadat ze recentelijk wat in gewicht aangekomen zou zijn. “Ik was compleet verrast dat het zo’n issue is. Iedereen heeft er een mening over. Ze zeggen: ‘Ze zal wel depressief zijn.’ Nou echt niet. Ik ben van maat 34 naar 36 gegaan, van 49 kilo naar 58 kilo – boehoe, ben je dan dik?”

Alhoewel de ontwerpster zichzelf en haar lichaam een stuk mooier vindt is het kritiek haar toch niet in de koude kleren gaan zitten. Na 25 van dergelijke reactie begint Olcay de opmerkingen toch wel zeker aan te trekken. “Heel zwak van mezelf; ga ik me toch weer conformeren.”

Deel dit artikel
Back to top