Fashion

AIFW Judith Osborn: Pistols and Pony’s

Aan miss Osborn de eer om de AIFW op nieuwe plaats van bestemming Museumplein af te trappen met haar show. In de ‘Tent’ moest je zijn als je fan bent van alles wat er zoet en fruitig uitziet. Want zoals een aanwezige het al mooi verwoordde: de nieuwe show van Judith Osborn was een zuurstokparade!

Een paar sleutelwoorden van de show gisteravond? Boerenbont, Arafat-sjaals, Holland’s Next Top Models (lees: Kim, Christa, Sabrina uit HNTM2 en Sylvia uit HNTM1), kids, shorts & tees. Judith putte voor deze nieuwe collectie uit haar Noord-Hollandse achtergrond en gebruikte veelvuldige de boerenbontprint. Bikini’s (oei, kleine broekjes!), tops, jurkjes, zwierige korte rokjes… Me like! (zou dat misschien komen omdat ik uit hetzelfde deel van de provincie kom!?) Ook de top plus dito jurkje van rode Arafat-sjaal vallen bij mij erg in de smaak, zeker omdat de top de rug mooi bloot laat (en laat mijn rug na 2 zonvakanties toch nog lekker gebruind zijn!).

“Holland’s Most Wanted” Kim opende de show en ze bleek niet de enige uit de Holland’s Next Top Model stal te zijn. Ook runners-up Christa en Sabrina lieten zich zien en miss Mora Sylvia was ook van de partij. De show van Judith bleek de perfecte manier om met al het nieuws rondom de ‘pinpas-affaire’ om te gaan. In bikini liep Kim al te zwaaien met een pinpasje en haar final round ging in een knalroze longsleeve met de tekst “KIM PAS KIM”. Go Judith, go Kim!

AIFW juli '07 Judith Osborn (HNTM's Kim)AIFW juli '07 Judith Osborn: HNTM's Christa
AIFW juli '07 Judith Osborn: HNTM's SylviaAIFW juli '07 Judith Osborn: pumps uit!?

De show werd bovendien nog eens opgeleukt met de nodige schattige kiddo’s. Zij mochten de nieuwe tienercollectie ‘A Teenager Again’ showen en deden dit met verve. De een wat stoerder dan de ander, maar lief waren ze hoe dan ook! Onder de junior modellen onder andere dochter India van de op het punt van bevallen staande Fiona Hering en zoontje van ELLE hoofdredactrice Cécile Narinx. Dit in het kader van je kunt niet snel genoeg het modewereldje inrollen!? De zomercollectie 2008 voor de young ones is bedoeld voor 7- tot 15-jarigen en bevat net als de volwassen collectie lekker eigenwijze en pittige designs in felle kleuren. En ook een heuse jeanslijn behoort tot de collectie.

AIFW juli '07 Judith Osborn: shiny baseball jackAIFW juli '07 Judith Osborn: check de pinpas in de hand van Kim!
AIFW juli '07 Judith Osborn: de leuke shopperAIFW juli '07 Judith Osborn: little black dress

Enkele leuke eyecatchers: de shiny, satijnen baseballjackies, de boerenbontbikini, zwartwitte shopper met franjes en oranje hengsels en de Judith x Sacha heels (alleen ontdeden 2 modellen zich van hun pumps, zaten ze soms niet lekker!?). De pumps, sandalets en korte en lange laarsjes, natuurlijk van lakleer, zijn vanaf vandaag in alle Sacha filialen te verkrijgen…

AIFW juli '07 Judith Osborn: KIM PAS KIMAIFW juli '07 Judith Osborn: passend slot (Judith in midden)

Het slot met Viktor & Rolf look-a-likes (waarvan Viktor/Rolf door Jort Kelder werd neergezet) plus teckels had niet beter gekund... De nieuwe collectie van Judith Osborn is opnieuw lekker hysterisch en bevat zeker een paar items die ik wel zou willen hebben! (Virginie)

AIFW juli ´07 Judith Osborn: Pistols and Pony´s

Deel dit artikel
Back to top