Fashion

Strike a pose voor korting bij IKKS

Bij IKKS hoef je voor korting op de nieuwste collectie niet meer te wachten op de wintersale. Het Franse kledingmerk houdt tussen 10 en 18 juli in zijn Amsterdamse store een speciale actie waarbij je je vast laat leggen in je meest fashionable outfit in ruil voor flinke korting op de gehele wintercollectie. Wij zeggen: strike a pose en haal binnen die korting!

In de Amsterdamse etalage van IKKS staan Photomatikks waarmee fashionista's zichzelf kunnen fotograferen in hun beste outfit. De eerste 100 bezoekers krijgen €30 euro korting bij besteding van €100 op de gehele wintercollectie van IKKS Women, I.Code by IKKS en IKKS Junior.

IKKS organiseert deze actie als onderdeel van het Downtown programma van de Amsterdam International Fashion Week. Op de website van Downtown zijn nog meer leuke fashionevenementen te vinden die tijdens de fashion week gratis toegankelijk zijn!

IKKS collectie

De dameskleding van IKKS is stoer met een vrouwelijke touch en er worden veel natuurlijke kleuren en materialen gebruikt. We like! Ben jij ook fan? Breng dus tussen 10 en 18 juli een bezoekje aan de IKKS store in de PC Hoofstraat 54 in Amsterdam. En vergeet je fabulous outfit niet!

(Joyce)

Deel dit artikel
Back to top