Fashion

Single met Valentijnsdag? Geen nood!

Valentijnsdag! Niet iedereen viert het of kan het vieren. Want ja, misschien vrijgezel? Ben je een hopeloze single en wil je de buitenwereld laten weten dat jij zoekende bent? Dan heeft Celebscene voor jou een heel erg leuk ringetje gevonden: The Single Ring.

Zie het als een vriendschapsringetje, maar dan voor vrijgezellen. Elke ring heeft een uniek registratienummer en is gemaakt om de drager (The Ringbearer…) open te stellen voor nieuwe contacten, vriendschappen of spannende relaties. Draag hem en de mensen om je heen zien dat je vrij bent. Heel erg handig met uitgaan. Weten de lekkere dingen om je heen meteen dat jij zoekende bent. Dat scheelt weer uren oogcontact zoeken. Je kijkt gewoon of iemand zo’n blauw ringetje om heeft, vraag hem of haar een drankje en voor je het weet vier je de volgende Valentijnsdag met jouw kersverse lover!

De celebs hebben het dingetje natuurlijk allang ontdekt (duh!). Josh Hartnett, Mario Lopez, Wilmer Valderrama en Naomi Campbell hebben we er al mee gespot. Misschien jij binnenkort ook?

Voor 55 dollar kun je The Single Ring om je vinger doen. Bestel hem hier.

(Elisah)

Als we zijn vingers konden zien, dan zagen we The Single Ring vast en zeker!

Deel dit artikel
Back to top