Fashion

Yanis gaat de hoogte in

Nee, ik ga geen bergen beklimmen, bungeejumpen of uit een vliegtuig springen. Ik ga op een hele andere manier de hoogte in, namelijk door opnieuw 'how to walk in high heels' te leren. Na 2,5 maand op platte stappers doorgebracht te hebben, is het weer de hoogste tijd om de pumps uit de kast te trekken.

Ik moet toegeven, ik ben nooit een spectaculaire hakkenloopster geweest. Ik droeg ze wel, maar dan moesten mijn voeten wel als tegenprestatie een week rusten. En niet alleen zere voeten zaten me in de weg, ook de bestrating in Amsterdam is niet bepaald hakvriendelijk; denk aan scheve stoeptegels en bruggetjes over grachten.

Maar na het onder het stof vandaan halen van mijn favoriete serie heb ik besloten toch nog een poging te wagen. Want wie wil nu niet net als Carrie Bradshaw schitteren op een paar Manolo Blahnik's.

Carrie Bradshaw on Manolo Blahniks

Je raadt het al.... Tijd om mijn mooiste, gehakte schoeisel uit de kast te halen. En al zeg ik het zelf: het zijn beauties. Twee van mijn favorieten komen toevallig beiden bij Asos.com vandaan:

asos black heels booties1 Asos coloured heels2

En uiteraard staan er ook nog een paar prachtige wedges van Zara bovenaan mijn wishlist.

Zara wedges black1

Aan de perfect gehakte schoenen ligt het dus niet. Toch haal ik vaker sneakers en flatjes uit de kast dan een paar mooie hakken die overigens niet alleen je outfit een finishing touch geven, maar ook nog eens je billen liften en zorgen voor een betere houding. But now it's time for a change!. De flatjes mogen mee in de tas maar de high heels gaan aan de voeten. Kortom, ik ga opnieuw de hoogte in en houd één ding in mijn achterhoofd: wie mooi wil zijn moet af en toe toch echt een beetje pijn lijden. Au...

Door Yanis (secretfashionaddicted.blogspot.com)

Deel dit artikel
Back to top