Fashion

BIZAR! Gucci lanceert sock sandal en het internet is compleet in de war

We hebben in de modewereld veel, heel veel rare dingen gezien die we in the name of fashion maar hebben geaccepteerd. Vooral van Gucci zijn we wel wat gewend en raar opkijken doen we dan ook niet meer. Zeker niet na de bijzondere zebra pump met haar. Toch weet Gucci ons nu bijzonder goed te verrassen. Het modehuis heeft namelijk het hele internet op zijn kop gekregen met deze nieuwe schoen en als je ze ziet zal je snappen waarom.

De ‘Ilse Sock Sandals’ zijn deel van de spring 2017 collectie en sinds deze week te pre-orderen op de website van Nordstrom. ‘’Add a little something extra to your look with a streamlined take on the sock-with-sandals trend that highlights glossy finishes and luscious red leather.’’ Aldus de website. Uhm, ja, something extra is het zeker, maar of wij heel blij zouden worden van de glossy finish en het luscious rode leer aan onze voeten… Je moet er in ieder geval behoorlijk voor in de buidel tasten want de prijs is nogal extravagant. Aan de Gucci sandalen met ingebouwde huidskleurige sok hangt namelijk een prijskaartje van €1200!

Sinds de release is Twitter compleet op hol geslagen en de meest hilarische reacties werden gegeven op het social media platform. Zelfs retailer Nordstrom reageert op de commotie rondom de gekke schoen. Van “quite possibly the creepiest shoes I have ever laid eyes on” tot “is this an early April Fool’s joke?” Wij hebben de leukste reacties op een rijtje gezet. Onze persoonlijke favoriet? De vrouw die de sandalen van Gucci vergelijkt met een geamputeerde voet van een prostituee. Een klein beetje dat opblaaspop-gehalte heeft de schoen wel.

 

Oh, en zijn de luscious Gucci heels helemaal jouw cup of tea, dan kun je ze hier bestellen.

Beeld: Nordstrom/ Gucci campaign

Deel dit artikel
Back to top