Fashion

Susanna Kay performance for EAH!

Susanna Kay is een glam pop singer en lanceerde op 7 mei haar debuutsingle 'Off the Hook'. Susanna heeft naast haar liefde voor muziek een grote passie voor fashion, art & design en geeft ons met deze blog een kijkje in haar leven en journey to stardom...

Vorige week vrijdag mocht ik een optreden geven tijdens de lancering van de nieuwe lijn van EAH! For Sarlini: de ‘Pink Label’ collectie welke is geïnspireerd op de ‘Black Label’ lijn van EAH!.

EAH! (by Eva Anna Hekking), ontwerpt kleding maar staat voornamelijk bekend om haar aparte en vaak kleurrijke (grote) tassen en kettingen.

susanna

Eén van de tassen van de EAH! pink label lijn for Sarlini

De lancering werd gehouden in de Daylight Studio ‘Studio 13’ die normaal gesproken veel wordt gebruikt voor fotografie omdat het licht daar zo prachtig is en de ruimte helemaal wit is. Voor deze dag werd de studio omgetoverd in een ware catwalk ruimte waarbij de catwalk werd gemarkeerd met knalroze tape.

susanna

Studio 13 omgetoverd als catwalk ruimte

susanna

Nog even de ruimte doornemen met de organisatie


Toen ik aankwam waren de modellen voor haar show al helemaal in de haar en make-up en werden ze nog afgestyled door Eva. Ik ging meteen door naar de haarstylisten in de visagie. Het is altijd superdruk backstage en alles moet snel snel snel, maar dat zijn ze allemaal gewend om onder zulke grote druk te werken.

susanna


Backstage chaos!


susanna


Met 3 hairstylisten aan mijn haar! Er was haast!

susanna


Backstage

Toen snel door naar de make-up artist!

susanna

De make-up voor het optreden

susanna

Toch altijd zelf even de mascara doen! Werkt altijd het beste :)


Voor dit optreden had Eva speciaal voor mij een jurk ontworpen waarin ik dan ging optreden. Een fluwelen mini jurkje met een grafisch patroon en roze pof/punt mouwtjes. Heel erg vet zag het er uit! Ik heb het uiteindelijk gecombineerd met een huidskleurige netpanty en een zwart broekje eronder.

susanna

De outfit (net voordat ik opging)!


Het optreden was met mijn 2 dansers maar het was nog wel een beetje lastig hoe we het optreden gingen doen aangezien we niet echt een podium hadden maar een catwalk.

Sowieso vond ik het best spannend omdat ik voor het eerst overdag met licht aan moest optreden. Normaal gesproken treed ik ’s avonds op terwijl iedereen al helemaal in de party sfeer is. Nu zat iedereen en was het gewoon midden op de dag…lastig!

susanna

De dansers Remy (links) en Marcelo (rechts)

susanna

Met Eva Anna Hekking net voor de show begint!


We hadden wel iets heel erg leuks bedacht hoe het optreden te beginnen. Ik kwam op met 1 van de tassen van EAH! alsof ik een model was en gaf de tas aan een BN’er. Ik haalde dan uit de tas mijn microfoon en begon met de show! Het publiek had dit dus totaal niet verwacht maar kwamen na het eerste nummer helemaal los!

susanna

Tijdens de show!

susanna


susanna

Na afloop van de show had ik nog een interview met Passionata TV


Ik heb genoten van de show en vond het ook echt een ervaring om een keer

’s middags op te treden!

susanna

After the show, beide in Kobalt blauw :)


Deze week is trouwens ook mijn videoclip online gegaan! Deze week was er een interview over te zien met mij bij TMF Check it maar hij komt voor het eerst volledig op TV bij TMF Fresh a.s. woensdag.

A.s. Donderdag zit ik live op de bank bij ‘Kijk dit Nou’.

Check hier de volledige videoclip van Off The Hook:

 

Deel dit artikel
Back to top