Fashion

Susanna Kay in Cannes: zingen in Villa Oxygene

Susanna Kay is een glam pop singer en lanceerde op 7 mei haar debuutsingle 'Off the Hook'. Susannaheeft naast haar liefde voor muziek een grote passie voor fashion, art & design en geeft ons met deze blog een kijkje in haar leven en journey to stardom...

En toen was de dag aangebroken van het optreden, waarvoor ik eigenlijk naar Cannes ben gekomen. Last minute dus nog een change of plans met het optreden, het werd in plaats van een optreden voor een charity diner (ook heel leuk hoor!) een optreden tijdens 'Fashion Night Cannes' in Villa Oxygene te Cannes.

vila oxygene
Villa Oxygene tijdens Fashion Night Cannes, het begint al aardig druk te worden.

Eva Longoria
Eva Longoria in Villa Oxygene tijdens de opnames van de Magnum commercial


A Dream Come true kan ik jullie vertellen...Ik had niet beter kunnen wensen.
Ik had meteen veel meer mogelijkheden voor mijn outfit en muziekkeuze dus helemaal leuk

De organisatie had mij gepland tussen de 1e en 2e modeshow in zodat er lekker veel mensen en pers klaarstonden voor het optreden.

Maar eerst, wat moet ik aan!!??? En wat voor make-up en haar!!?? Zoveel keuze en alles maar meegenomen naar Villa Oxygene.

Voor de make-up zijn we gegaan voor intense smokey eyes met candy pink lips met extra lipgloss on top. Voor het haar: big natural curls.

susanna kay eyes

smokey eyes
Intense Smokey Eyes

susanna kay hair
Nog even het haar in de krultang.

Uiteindelijk, na veel aan en uittrekken besloten om Ratna's candy roze body met gehaakte tribals aan te doen. Daaroverheen haar roze rokje wat me doet denken aan een soort van open wapperende vlinder cocon.

De modeshow was rond het zwembad op een rode loper, waarbij een grote spot alle modellen volgde. De sfeer zat er echt goed in, lekkere 'clubby' upbeat muziek van de DJ en het werd steeds drukker en drukker. Het was vol met grote camera's en pers! Aaah ik moet zo op. Zo spannend.

susanna kay

Net voordat ik opging, wachtend backstage, zo spannend!

Ik had in ieder geval wel alle aandacht omdat ik direct na het bruidje van de modeshow op kwam. En daar ging ik! Ik heb gewoon verstand op nul gezet en ben er helemaal voor gegaan. Eerst bleef ik nog even staan en toen besloot ik de hele catwalk te gebruiken tijdens mijn show!

vila oxygene
En daar ging ik...full force!
susanna kay
Don't we all love Ratna's outfits...she's amazing...

susanna kay

susanna kay cannes
En daar ging ik over de catwalk!


susanna kayCheck die mooie weerspiegeling in het zwembad


susanna kay
Hier zing ik mijn debuutsingle 'Off The Hook' en iedereen ging uit z'n dak!


Het allerleukste was nog dat ik de mensen helemaal los zag gaan op mijn nummers terwijl ze die natuurlijk nog nooit eerder hadden gehoord. Echt een heel erg fijn gevoel om dat mee te maken. Ik heb ervan genoten.

Toen ik mijn laatste nummer had gezongen dacht ik dat ik klaar was en zo de catwalk af kon lopen. Nee dus!

Ik werd letterlijk besprongen door de mensen die met me op de foto wilden! Whahaha, ik kon het niet geloven. Ze begonnen aan me te trekken en te schreeuwen, 'Susanna please look here', 'Susanna here please'. Ik kwam niet meer bij van het lachen!

susanna kay
Omringd door mensen na afloop van het optreden, zo onwerkelijk..

susanna kay


susanna kay fansOp de foto met fans

Ik kan jullie echt vertellen dat dit het aller vetste is wat ik ook heb meegemaakt, maar wat wil je dan ook...je debuutsingle zingen tijdens het Cannes Film Festival, in Villa Oxygene, toch niet echt iets wat je dagelijks meemaakt.

Ik ben in ieder geval heel erg dankbaar dat ik het mocht doen en heb er voor de volle 100% intens van genoten.

En dan nu...check hier het filmpje van het optreden:

 

Deel dit artikel
Back to top