Fashion

Susanna Kay in Cannes

Susanna Kay is een glam pop singer en lanceerde op 7 mei haar debuutsingle 'Off the Hook'. Susanna heeft naast haar liefde voor muziek een grote passie voor fashion, art & design en geeft ons met deze blog een kijkje in haar leven en journey to stardom...


And there I went! Onderweg naar het Cannes Filmfestival. 14 uur in de auto onderweg naar de zon.... met alleen maar regen! Dat verwacht je toch niet als je naar het zonnige Zuid-Frankrijk vertrekt...?

regen
Alleen maar harde regen onderweg

cannes


But keep smiling! Nog maar een paar uurtjes te gaan.

Aangezien er vanuit de hele wereld mensen naar Cannes komen gedurende het festival, was het niet mogelijk om in Cannes te overnachten, alles zat natuurlijk al volgeboekt. Dus wij hebben een hotel genomen in een stadje net buiten Cannes, Saint Paul de Vence genaamd.

En wat een leuk stadje is het! Zo schattig en pittoresk. Het staat bekend om zijn kunst en galeries en schattige winkeltjes. Ik las ook dat sterren zoals Tina Turner en Roger Moore er hun buitenverblijf hebben.

Na het bezoeken van wat galleries en shops, kwam ik boven op de berg een heel schattig restaurantje tegen waar we een heerlijke salade hebben gegeten.


canensDe smalle straatjes van Saint Paul de Vence, is het niet mooi?


cannes2
Hoedjes passen in Saint Paul de Vence

sieraden passen


In een fantastische ringenwinkel waar ik o.a. deze ring heb gekocht!

eten
Heerlijke salade boven op de berg van Saint Paul.

De volgende dag stond de Art Fair Cannes in het Carlton op het programma waar ook Joseph Klibansky werd geëxposeerd. Voor het eerst werd daar zijn nieuwste kunstwerk 'They're here' getoond.

Het is echt zo'n vet kunstwerk; een city scene met fluor roze, zwevende taxi's. Het heeft een beetje een 3D gevoel. Je zult dit stuk ook duidelijk terugzien in de videoclip. Dan zweef ik er als het ware middenin. Echt heel bijzonder! Ik kan niet wachten om de hele clip aan jullie te laten zien!

susanna kay
Screenshot van mijn videoclip waarin ik zweef in het kunstwerk van Joseph

susanna kay
Fashion in het Carlton: die schoenen wil ik!!

Op de Art Fair heb ik heel veel leuke mensen ontmoet en aparte kunst gezien. Natuurlijk ook nog even op de beroemde Croisette gelopen (de boulevard van Cannes) waar het zó druk was, het leek wel Koninginnedag in Cannes! Jammer genoeg geen sterren gespot trouwens!!

susanna kay
Cool Kiss from .... kiss !

kay
Walking on the famous Croisette in front of the Carlton

Voordat ik naar de Art Fair ging had ik trouwens nog een 'Live from Cannes' radio interview waarin voor het eerst mijn nummer werd gedraaid! Echt zo spannend zo'n interview, het gaat zo snel en je hebt bijna geen tijd om na te denken. Erg leuke ervaring! Check hier het interview.

susanna kay


Aan de telefoon met radiostation 'Funx' voor het 'Live from Cannes' interview

De organisatie van het event waar ik zou optreden, vroeg mij op het laatste moment of het niet veel leuker zou zijn om op te treden bij 'Fashion Night Cannes'.
Fashion Night Cannes!!!??? Dat klinkt gaaf, dacht ik.

''Ja, en het is in een mega villa in Cannes (Villa Oxygene), op de top van een berg, met uitzicht op de baai en modeshows en er is heel veel pers en tv en jij kan dan tussen de 1e en 2e modeshow, lijkt je dat niet veel leuker?''. Uuhh?? Of course!
Ha ha, zo zie je maar, go with the flow. You never know how things can go. En het was AMAZING!!! We hebben alles gefilmd en foto's gemaakt en ik ga er mijn hele volgende blog aan wijden! You'll love it!!!

susanna kay


Hier vast een voorproefje, dit is het zwembad van Villa Oxygene, Yes daar heb ik gezongen!!! Het was zo gaaf!!

P.S. Check hier de 2e preview van de videoclip Off The Hook:

 

Deel dit artikel
Back to top