Fashion

Susanna Kay's journey to stardom

Susanna Kay is een glam pop singer en lanceert op 7 mei haar debuutsingle 'Off the Hook'. Susanna heeft naast haar liefde voor muziek een grote passie voor fashion, art & design en geeft ons met deze blog een kijkje in haar leven en journey to stardom...

Allereerst wil ik de fashiontwins, E&E, bedanken voor het aanbod om deze blog te schrijven op Fashionscene. Ik moet eerlijk bekennen dat dit schrijven voor mij allemaal nieuw en onbekend is, maar ik ga mijn best doen om al mijn ervaringen als Glam Pop Singer op papier te zetten voor jullie. 

Dus vanaf nu is mijn camera dan ook standaard mee en gaat de batterij netjes elke avond in de oplader...

Deze afgelopen week stond in het teken van het afronden van mijn videoclip die ik in samenwerking met de Klibansky Brothers heb gemaakt. Joseph Klibansky is een super vette new mixed media artist en Louis Klibansky een creative director. Het wordt een fusion van de super hippe kunst van Joseph en Dutch Fashion.

susanna kay

De Klibansky Brothers in een creative meeting voor mijn videoclip!

Voor het eerst had ik mijn camera mee op Q-night, tijdens de officiële opening van de nieuwe hotspot in town, 'Club AIR', of, 'De nieuwe IT'. Ook al is de IT ver voor mijn tijd, ik denk dat iedereen de verhalen er wel over gehoord heeft...Mijn verwachting was dan ook hoog en ik mocht blijkbaar super blij zijn dat ik een kaartje had weten te bemachtigen, aangezien er op marktplaats al heftige ruilhandel plaatsvond...

Ik koos ervoor om mijn nieuwe bodyconcious nude dress van TopShop aan te doen (zijn jullie overigens ook niet zo blij dat je bij TopShop online kan bestellen en dat de verzendkosten zo cheap zijn!).

I love TopShop en de laatste keer dat ik in London was voor recordings, heeft mijn portemonnee het ook goed gemerkt...je kan mij daar zo een hele dag loslaten.


susanna kay dress

My Nude Bodyconcious dress, en ja je ziet het goed, ik ben de gelukkige eigenaar van een Joseph Klibansky Art Piece!

Enfin, ik ging er samen met een vriendin heen rond een uurtje of 12 en we hebben tot 1 uur in de rij gestaan, zo druk was het. Bij binnenkomst de uberhippe AIR pas aangeschaft en meteen uitgeprobeerd en ons lievelings drankje, de gin tonic, aangeschaft. Het werkte super snel en makkelijk! Ik vond dat er ook best goed gedraaid werd, maar toch dacht ik dat de crowd meer uit zijn dak zou gaan tijdens Qnight.

susanna kay dress

Gin Tonic!!

Mijn Qday kreeg ineens een hele rare wending, ik kreeg namelijk LAST MINUTE te horen dat ik een flash performance mocht geven op het Rembrandtplein!

Omdat het zo last minute was werd er al gezegd dat er waarschijnlijk security issues waren, wegens planning en polsbandjes enzo...maar ik ging er met volle moed toch heen, maar helaas, het is niet doorgegaan...volgend jaar sta ik daar en... on to the next one!

susanna kay

susanna kay dress
Bij de bewaking op het Rembrandtplein, gaat het lukken??!! Zo spannend!

susanna kay


sk


susanna kay


Nog even mijn haar tegenkammen for Big Hair, daar bleef dus niks van over zodra ik in de wind stapte...


susanna kay


Prachtige make-up door mijn visagist


skay


Helaas! Het ging niet door, maar..on to the next one!


En wat voor next one: nu presenteer ik voor het eerst mijn debuutsingle in Cannes, tijdens het filmfestival. Zooooo ontzettend gaaf!

Volgende blog meer daarover, alle ins and outs, want ik sta daar al op 15 mei en ik neem mijn camera er mee naar toe! Ik zal jullie alles laten zien wat er gebeurt, wat ik aan ga doen en wat de sterren dragen.

Ik neem de outfits van Ratna Ho en Leonie Smelt mee. Leonie heeft zelfs een speciale jurk voor mij gemaakt, ik heb hem nog niet gezien, maar ik ben reuze benieuwd!

Ow en morgen, 7 mei, is mijn debuutsingle 'Off The Hook' officieel te downloaden op o.a. itunes en andere muziek download sites. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Let me know!


Liefs, Susanna

www.susannakay.com

Deel dit artikel
Back to top