Fashion

Susanna Kay bij première Twilight Eclipse

Susanna Kay is een glam pop singer en lanceerde onlangs haar debuutsingle 'Off the Hook'. Susanna heeft naast haar liefde voor muziek een grote passie voor fashion, art & design en geeft ons met deze blog een kijkje in haar leven en journey to stardom...Volg haar ook op twitter!

Afgelopen week kreeg ik een uitnodiging voor de première van de 3 film uit de Twilight Saga; Twilight Eclipse… Ik heb denk ik onder een steen geleefd, want de populariteit van deze film is me totaal ontgaan…

Maar eerst, wat moet ik aan naar deze première?? Er was een thema (en ik hou erg van thema feesten): Vampire Sexy. Ik moest meteen denken aan een van de prachtige designs van de ‘Kaleidoscope Eyes’ collectie van de zeer getalenteerde mode ontwerpster Leonie Smelt (waar ik overigens ook mee heb samengewerkt voor de videoclip). Zij heeft namelijk een soort vleermuisachtig wit jasje in haar collectie, het is gemaakt van een zeer bijzondere stof en gevouwen. Het lijken net vleugels.

Gelukkig mocht ik het van haar lenen en had ik mijn outfit! Ik heb het jasje gecombineerd met een zwart strapless jurkje, de fierce pumps en clutch van Ratna Ho.

Qua make-up of course black eyeliner, met smokey arcadeboog, shaded cheek bones en RED lipstick! Het haar vond ik erg lastig, maar ben uiteindelijk gegaan voor strak, stijl met scheiding in het midden.

Bij aankomst natuurlijk de gebruikelijke rode loper en het camera moment voor de pers. Volgens mij vonden ze het aparte jasje erg leuk om te fotograferen :)

Check hieronder de foto’s van de première:

kay1

Bij aankomst samen met met Louis

kay3

Smile! Kijk hoe mooi het jasje van Leonie valt…

kay2

Strike a pose!

kay4

Nog eentje dan.. ;)

kay5

Binnen in Tuschinski

kay6

En dan naar de film! Hoe mooi is dat jasje ook aan de achterkant?! Zijn het niet net vleermuisvleugels?

Tijdens de film werd ik nog meer met mijn neus op de feiten gedrukt hoe erg ik onder een steen heb geleefd, oh men, deze film is populair! Iedereen in de zaal was aan het gillen van enthousiasme (letterlijk..). Ik denk dat ik eerst deel 1 en 2 moet zien voordat ik mijn mening over deze film kan geven, want voor nu ben ik er nog niet over uit wat ik ervan vond.

Goed nieuws! Ik ga a.s. zaterdag 3 juli optreden tijdens de GIRLSFAIR. Whohoo ik heb er zoveel zin in! Ik hoop dat jullie allemaal komen kijken, mijn optreden staat gepland  op de mainstage om 15 uur. Mijn volgende blog zal dan ook een verslag zijn van dat optreden: welke outfit, make-up, behind the scenes, etc, etc. Ik heb er zoveel zin in!

Liefs, xoxoxo

Susanna Kay

Deel dit artikel
Back to top