Fashion

Trend: Over-the-knee laarzen

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Over-the-knee laarzen zijn, naast dat ze fashionable zijn, eigenlijk de perfecte winter schoenen; ze houden je benen warm en als je voor een chunky hak of een klein hakje kiest zijn ze ook nog comfortabel. Bloggers, editors en vrijwel iedere Parisienne, zoals Emmanuelle Alt, is fan van de hoge laars. Ze hebben ook precies de sexy edge die de Fransen zoeken: relaxed maar sensueel.

Had je in je hoofd dat je je leuk zou kleden deze winter, maar voel je je nu als een hoopje warme kleding? Dan zijn hoge laarzen eigenlijk het enige item dat je nodig hebt voor een transformatie. Denk; jurkje of rokje met dikke panty of jeans met hoge laarzen en je hebt al een top look. Met een grote jas, oversized shawl of muts is de look des te leuker en zijn die winterdagen om van te genieten!

Shine By Three

Look de Pernille

South Molton St Style, Man Repeller

Caroline's Mode

 

Blog & The City 

Hanneli

Caroline's Mode, Trop Rouge

The Fashion Eaters

Look de Pernille

Taylor Tomasi-Hill

Caroline's Mode

Jeanne DamasLuvalyssamiller

Jeanne Damas

Tuula Vintage, Fashionvibe

Deel dit artikel
Back to top