Fashion

Danie Bles: Online Shoppen

x

Voor mijn werk shop ik regelmatig (wekelijks) online, hartstikke handig. Ik shop bij betaalbare webshops als Asos, Topshop & H&M, maar ook bij luxe shops zoals  Net-a-porter, MyTheresa, MatchesFashion en Mohrmann market (voor gekke items). Voor vintage merkproducten ga ik naar Vintage luxury en natuurlijk gebruik ik items uit mijn eigen shop ByDanie.nl.

Het fijne aan online shoppen is dat het aanbod zo ontzettend groot is. Het heeft mijn werk wat dat betreft ook wel gemakkelijker gemaakt.

Belangrijk bij online shoppen is wel dat je de Algemene Voorwaarden van zo’n site goed leest. Het is voor mij vaak erg belangrijk dat ik een product snel in huis heb. Bovendien moet ik de spullen ook terug kunnen brengen als mijn klanten het niets vinden of het blijkt niet te passen.

d

Net-a-porter is een superhandige webshop voor designer items

Wanneer ik online shop, kies ik vaak wel de merken uit waarvan ik de pasvorm weet. Dan is mijn aankoop negen van de tien keer meteen goed.

d

Bij Topshop kun je heerlijk online shoppen voor weinig

Bij mij op kantoor houden we precies bij wat waar en wanneer is gekocht. We bewaren alle bonnen en dozen, zodat iets gemakkelijk retour kan gaan. De klanten komen vaak ook op kantoor doorpassen. Daarvoor verzamelen we alle kleding, zodat een klant in één keer met een flink aantal nieuwe items naar huis kan.

In mijn nieuwste Online Magzine Bydanie heb ik al mijn favoriete webshops nog eens uitgelicht. Bovendien heb ik uit iedere shop de leukste items uit de voorjaarscollecties gekozen. Tevens heb ik vijf nieuwe trends voor aankomende seizoen geselecteerd. Bekijk de nieuwste editie op ByDanie.nl

Tot over twee weken!

Liefs,

Danie

Deel dit artikel
Back to top