Fashion

10x mannelijke fashion bloggers

Poppen zijn voor meisjes en auto’s voor jongens. Het klinkt misschien ouderwets, maar er wordt nog steeds vaak in zulke hokjes gedacht. Zo zou mode alleen voor vrouwen zijn. Niks van waar, bewijzen ook deze 10 mannelijke fashion bloggers!

Kate Loves Me

De in Londen gevestigde Spanjaard Pelayo Diaz is de good looking man achter Kate Loves Me. Op red carpets is hij meestal te spotten naast designer David Delfin, dus we hebben zo'n sterk vermoeden dat ze boyfriend and boyfriend van elkaar zijn. Maar denk maar niet dat hij al deze bezoekjes aan zijn wederhelft heeft te danken! Nee, zijn persoonlijke blog is gewoon enórm populair, wat hem bovendien de nodige publicaties in grote fashion magazines heeft opgeleverd.

10x mannelijke fashion bloggers style salvage1

10x mannelijke fashion bloggers style salvage2

Style Salvage

Zo excentriek gekleed als zijn vriendinnetje en collega blogger Susanna Lau (van Style Bubble) is hij niet, maar net zo goed bloggen kan de Britse Steve zeker. Zijn blog Style Salvage is een mix van upcoming designers, achtergrondverhalen, verslagen van events en persoonlijke streetstyle kiekjes.

10x mannelijke fashion bloggers style salvage1

10x mannelijke fashion bloggers style salvage2

Dapper Lou

Hoedjes, zonnebrillen, broches, rugzakken, brogues en sokken met print; Dapper Lou, gezegd met de nodige swag, houdt er van. En dan draagt hij al die items het liefst in één outfit. We like! Gelukkig voor ons zet deze fotograaf niet alleen zijn eigen toffe outfits online, maar ook andere mannelijke hipkippen die hij spot op straat.

10x mannelijke fashion bloggers dapper lou1

10x mannelijke fashion bloggers dapper lou2

Bryanboy

En dan zijn we aangekomen bij de blogger die qua stijl nog het dichtst bij Anna Dello Russo herself in de buurt komt: de glitter loving Bryanboy. Deze uitgesproken fashionisto in hart en nieren babbelt er gedurende fashion weeks rustig op los met designers als Dolce & Gabbana en de dames achter Fashion Toast en The Chicmuse. How fabulous! Naast reports van deze high end modefeestjes plaatst hij regelmatig outfits posts, nieuwtjes en grappige filmpjes.

10x mannelijke fashion bloggers bryanboy1

10x mannelijke fashion bloggers bryanboy2

Comme des Leroi

Bezoek een modefeest en grote kans dat je daar Leroy Aznam van Comme des Leroi treft. En dan te bedenken dat hij naast zijn eigen blogwerkzaamheden ook nog bij een PR-bedrijf werkt en voor andere websites en tijdschriften schrijft! De mooie blog van deze bezige bij richt zich op de mannelijke modeliefhebbers, maar is ook voor de dames zeker een bezoekje waard. Net zoals iedere blog uit dit rijtje eigenlijk!

10x mannelijke fashion bloggers comme des leroi1

10x mannelijke fashion bloggers comme des leroi2

Andreas Wijk

En ja hoor, nog een pretty boy met stijl. De Zweedse Andreas Wijk houdt onder zijn eigen naam een persoonlijke fashion blog bij. Beetje jammer: alles in het Zweeds geschreven. Ach, gelukkig heeft hij altijd zijn zwoele lippen... eh fashion sense nog.

10x mannelijke fashion bloggers andreas wijk1

10x mannelijke fashion bloggers andreas wijk2

The Dandy Project

In het woordenboek zou naast het woord 'dandy' eigenlijk een foto van deze man moeten staan. Izzy van The Dandy Project blogt vanuit New York over alles wat met deze kledingstijl te maken heeft en probeert daarmee iets te doen aan het stoffige imago ervan. Ook gaat hij zelf bijzonder dandy gekleed door het leven. Maar verwar dandy vooral niet met snobbish; Izzy is niet te beroerd om zijn items eigenhandig op te leuken door middel van DIY projecten.

10x mannelijke fashion bloggers the dandy project1

10x mannelijke fashion bloggers the dandy project2

Fashion Bits and Bobs

De jonge, Zweedse fotografiestudent Pascal Grob is de oprichter van de blog Fashion Bits and Bobs. Hij legt zichzelf wel eens vast in kekke looks, maar het zijn toch vooral andere mensen die hij het liefst fotografeert voor zijn blog. Daarnaast post hij regelmatig zijn favoriete modecampagnes (we noemen een Miu Miu en Alexander McQueen), editorials en backstage foto's.

10x mannelijke fashion bloggers fashion bits and bobs2

10x mannelijke fashion bloggers fashion bits and bobs1

We Could Grow Up Together

Afgaande op de naam zou je het niet zeggen, maar We Could Grow Up Together is toch echt een fashion blog. De fotograaf Kwannam Chu woont zowel in Hong Kong, Tokyo en New York City en kiekt voor zijn visual diary zowel eigen outfits als runway looks en prachtige locaties. Net zoals veel andere bloggers uit dit rijtje is Kwannam regelmatig te spotten met een bril op de neus, brogues aan de voeten en rugtas over de schouders. Daar kan menig man nog wat van leren!

10x mannelijke fashion bloggers we could grow up together2

10x mannelijke fashion bloggers we could grow up together1

One of Points

Net als Leroy struint ook de Nederlandse blogger Puck van One of Points menig fashion feestje op Hollandse bodem af. Puck is niet bang om mannelijke (veelal vintage inspired) items te combineren met vrouwelijke pieces als oorbellen, kettingen en tailleriemen. Fijn is ook, dat hij voor het complete plaatje gaat: de blogger laat zijn weldoordachte ensembles altijd vastleggen met mooie settings op de achtergrond.

10x mannelijke fashion bloggers one of points1

10x mannelijke fashion bloggers one of points2

Bezoek jij wel eens de blog van een fashionisto?

Smaakt dit fashionable lijstje naar meer? Check dan zeker ook onderstaande artikelen!

- 10x stylish muziekvideo's

- 10x succesvolle gap toothed models

- 10x fietsende fashionista's

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top