Fashion

Danie Bles: Lente Event met BN’ers

Styliste Danie Bles hield onlangs een Lente Event voor haar trouwe klanten en enkele goede vriendinnen. Onder meer Leontine Borsato, Lieke van Lexmond, Bridget Maasland en Patty Brard genoten van een gezellige lunch en doken de bosjes in op zoek naar paaseieren. Danie: “Ik wilde iedereen een keer extra in het zonnetje zetten.”

t

Om de lente te vieren hield ik samen met Grazia (maar ook met Philips en Prada) het Lente Event. We hadden een gezellige lunch georganiseerd bij Fitou in Loosdrecht waarbij ik mijn beste vriendinnen eens lekker wilde verwennen. Ik had afgelopen jaar geen kerstpaketten verstuurd dus ik vond dit een leuk alternatief.

j

Jorinde Moll had de meeste paaseieren gevonden en won de Johny Loco fiets

Door middel van een lenteboeket had ik al mijn klanten/vriendinnen uitgenodigd en de opkomst was hoog! Zo’n twintig dames waren bijeen gekomen voor het event.

g

Alle vrouwen kregen van Gassan Diamonds een super mooi (wit)gouden armbandje, iedereen wilde 'm gelijk om!

Behalve een paar honderd echte chocolade-eieren hadden we ook enkele speciale eieren verstopt. Daarmee konden de dames Sergio Rossi schoenen (van Mayke uit Oisterwijk), een Miu Miu tas (ook van Mayke), een Johnny Loco fiets, een armbandenset van Choices by DL, een Prada clutch en zonnebril en een luxe tandenborstelset van Philips winnen.

h

Estelle Gullit & Lieke van Lexmond

Onder meer Leontine, Lieke, Jorinde en Nicolette van Dam vielen in de prijzen.

Maar niemand ging met lege handen naar huis. Tijdens het event werd namelijk een bijzondere nieuwe Prada bril gelanceerd. Daarop konden alle vrouwen hun initialen laten zetten (aan het einde van de lunch waren de brillen al klaar).

h

Tussen de verschillende gerechten door was er jazz muziek en kwam Kim de Boer (uit The Voice of Holland) optreden. Ook was er een butler van het koningshuis die ons wat kwam vertellen over etiquette.

j

Optreden van Kim de Boer (TVOH)

Uiteindelijk kreeg iedereen een enorme goodiebag. We hadden leuke fluor zomertasjes van Marc Jacobs gevuld met allerlei lente/zomer artikelen. Bikini’s, make-up, een massage tegoedbon, handgemaakte Kiboots en verzorgingsproducten met een totale waarde van 3500 euro.

j

Iedereen mocht van My Private Prada zelf een bril customizen met eigen initialen, zie hier het resultaat!

Door middel van een car-service kon iedereen weer naar huis gebracht worden. Het was een mega gezellige dag met leuke mensen, prachtig weer en heerlijk eten. Konden we maar een paar keer per jaar een Lente Event houden.

j

Iedereen kreeg als goodiebag twee goedgevulde Marc Jacobs tasjes. Deze goodiebag is nu ook te winnen via bydanie.nl! Hier Vivian Reijs met de overvolle goodiebag waaronder de Philips Lumea, een customized zonnebril van My Private Prada, een gouden armbandje van Gassan Diamonds en een picknickmand van Riviera Maison.

Tot snel!

Liefs,

Danie

P.S. mijn nieuwe online magazine is weer uit! Dit keer staat het magazine volledig in het teken van de basic musthaves van dit seizoen.

En heb je mijn nieuwe Style Guide al gezien? Deze ligt sinds kort weer in de winkels.

Deel dit artikel
Back to top