Fashion

Susanna Kay’s journey to Stardom

Susanna Kay is een glam pop singer en lanceerde op 7 mei haar debuutsingle ‘Off the Hook’. Susanna heeft naast haar liefde voor muziek een grote passie voor fashion, art & design en geeft ons met deze blog een kijkje in haar leven en journey to stardom...


Cannes - part one – the preperation


Wat een exciting week, zoveel meegemaakt:

Frontpage op 2 kranten!, interviews, dans repetities met Roy Julen en natuurlijk mijn eerste release! Maanden naartoe geleefd en dan is het zover. En daar zat ik dan voor mijn laptop ingelogd op itunes te kijken naar mijn pagina. En dat was het dan. Mijn eerste release. Wel een klein dansje gemaakt voor de laptop natuurlijk en hele leuke reactie gekregen.

Susanna Kay

Fotoshoot in Rize Art Gallery te Naarden voor het interview met de Gooi en Eemlander krant. Hoe gaaf is die Fluor Roze Croc! Ik benoem ze tot mijn mascotte vanaf nu!


Verder heb ik weinig tijd gehad om er echt bij stil te staan omdat ik nog heel veel moest voorbereiden voor het optreden tijdens het Cannes Film Festival in het Carlton Hotel waar je blijkbaar valt over de George Clooney’s en de Brad Pitts...


Alle outfits moesten nog georganiseerd en opgehaald worden. Ratna Ho’s prachtige creaties gaan mee, welke ik nog even moest ophalen in Amsterdam waar ze aan het werk was aan een heel gaaf project waarbij ze creaties ontwerpt voor de wereldtentoonstelling in Shanghai.

Susanna Kay

Even snel de creaties van Ratna ophalen voordat ik naar Cannes ga.

Susanna Kay

Yeah! Samen blij dat we op de cover van een krant staan!


Clifford Portier’s couture pailletten bodysuit, en een hele leuke nieuwe ontwerpster: Lotte van Keulen gaan ook mee naar Cannes.

Susanna Kay

Clifford Portier tijdens de opening van zijn pop up store ‘Maison Portier’.

Susanna Kay

Clifford Portier’s famous pailletten bodysuits.


Ik ging de couture pailletten bodysuit van Clifford ophalen bij de Dutch Fashion Foundation en zag daar een kledingrek van de prachtige creaties van Lotte. De Candy Floss trend is ook voor haar niet onopgemerkt gegaan en ze heeft deze op haar eigen manier doorgevoerd in lederen en stoffen bustiers en gehaakte borduursels. Zeer creatief en helemaal Susanna Kay! Gelukkig mocht ik haar creaties meenemen naar Cannes. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik het bustier ga dragen en combineren, maar daar volgt nog een foto van, I promise!

Susanna Kay

Druk in gesprek met Milou over wat het best geschikt is om mee te nemen naar Cannes..moeilijk moeilijk het is allemaal zo prachtig!

Susanna Kay

Milou van de Dutch Fashion Foundation en de candy floss lederen bustier van Lotte van Keulen. Is die niet gaaf!


Hierna weer druk door naar zangles en mijn danstraining met Roy Julen(hoofdchoreograaf van So You Think you can Dance) om een begin te maken aan de Susanna Kay Glam Pop show waarmee ik ga optreden. Het wordt echt super gaaf! Deze keer nog even geoefend zonder de dansers, die komen er vanaf volgende week ook bij.

Susanna Kay

Vogue! Strike a pose!

Susanna Kay

It’s hard work being a glampopstar! Sweating it out but I love it.


Zo, alles is geregeld en de journey naar Cannes kan beginnen! Tot de volgende blog vanuit Cannes!


P.S. Hebben jullie de preview van mijn videoclip al gezien?

Check:

 

Deel dit artikel
Back to top