Fashion

Susanna Kay’s Journey to Stardom!

Susanna Kay is een glam pop singer en lanceerde op 7 mei haar debuutsingle 'Off the Hook'. Susanna heeft naast haar liefde voor muziek een grote passie voor fashion, art & design en geeft ons met deze blog een kijkje in haar leven en journey to stardom...Volg haar ook op twitter!

 

Wat een leuke week heb ik achter de rug zeg! Zo fantastisch, heel veel gebeurd en meegemaakt. Het is maar goed dat ik een blog bij hou want dan schrijf ik het ten minste op en vergeet ik het niet!

Eerst had ik een optreden in de Talent Factory in Den Bosch voor het bedrijfsfeest van een bekend schoenenmerk! Leuke bijkomstigheid daarvan was dat ik een paar schoenen mocht uitkiezen :D Whoohoo, I love shoes!

susanna

Dit zijn ze geworden!

Toen ik aankwam voor het optreden zat de stemming er al flink in, je hoorde buiten al de bas flink tekeer gaan! Die avond was het thema ‘fashionista’, dus de mensen zagen er daar heel leuk en gezellig uit.

fashionista

Gezellige boel daar :)

Eerst natuurlijk weer in mijn outfit, haar en make-up. De outfit was deze avond een bustier van Lotte van Keulen, BH van Marlies Dekkers en rokje van Ratna Ho :)

susanna kay

Mascara!

susanna kay

Final Touch up on the hair

susanna kay

Nog 1 keer snel even de moves doornemen

En toen mocht ik op! Het was echt een fantastisch publiek die met elk nummer keihard heeft meegezongen. Super leuk echt! Hier wat shots van het optreden:

susanna kay
susanna kay
susanna kay
susanna kay

Hier zing ik ‘Empire state of mind (part 2) van Alicia Keys, mooi hè dat licht!
De volgende dag zat ik live in de studio bij TMF ‘Kijk Dit Nou’ voor een interview. Bij mij zat VJ Veronica en Funx Radio DJ Fernando aan de tafel. Ik vond het heel erg leuk om daar te zijn! We hebben het gehad over de videoclip en er kwamen ook behind the scenes beelden voorbij van de videoclip. Die had ik zelf ook nog niet gezien, dus dat was weer heel erg leuk om terug te zien.

susanna Kay

Having fun, aan de tafel bij TMF Kijk Dit Nou met VJ Veronica en Fernando (wearing Ratna Ho!)

Daarna snel door naar de Freaknight (Nachtegiel) bij Radio 3FM met DJ Giel Beelen voor een Live acoustisch optreden (wat er drie werden!) en interview. Het is live uitgezonden op TV Ned 3 en natuurlijk op de Radio.

susanna Kay

Het interview met Giel Beelen

susanna Kay

Tijdens een van de optredens

Susanna Kay

Na afloop met Giel Beelen en Gerard Ekdom

Het was mijn vuurdoop want ik had nooit eerder voor een radiostation gezongen. Ik heb echt heel veel lol gehad, wat een leuk programma is dat zeg. Er gebeurt echt van alles. Ik heb mijn debuutsingle ‘Off the hook’, ‘When Love Takes Over’ (David Guetta- Kelly Rowland) en American Boy (Estelle) Live acoustisch gezongen.

Voor wie het leuk vindt:

Check hier de Live acoustische versie van Off The Hook:
(De rest van de optredens kan je op mijn site bekijken)

Deel dit artikel
Back to top