Fashion

Marlies Dekkers goes ice cream

Marlies Dekkers is voor aankomende zomer in zee gesprongen met Magnum. Voor het ijsmerk heeft de lingerie lady een limited edition set ontworpen. Het lingeriesetje is geïnspireerd op het nieuwe Magnum Temptation Fruit ijsje.

marlies magnum

Onder de ice cream lovin' dames die deze zomer een Magnum ijsje kopen zullen er 500 de gelukkige winnares worden van een marlies|dekkers for Magnum set. Het ijzige setje bestaat uit een beha en een bottom in donkerbruine en roze kleur. De print staat voor de prikkeling van de zintuigen wanneer je een hapje neemt van een Magnum Temptation Fruit.

marlies smile

Woensdagmiddag presenteerde Magnum samen met Marlies Dekkers herself de samenwerking in The Dylan hotel. Waarom het lingerielabel een colab met een ijsmerk heeft gekozen legt Marlies uit: "Magnum en marlies|dekkers zijn beide hoogwaardige merken. Mijn label gaat net als Magnum voor de beste kwaliteit in de producten. Ook is een ijsje net als lingerie iets wat vrouwen kopen als een cadeautje voor zichzelf."

set

dessert

Naast de Magnum Temptation maakte François Geurds van restaurant Ivy in Rotterdam nog meer fingerlicking spul voor ons.

Magnum is al even op het fashion-pad, onlangs vroegen zij Karl Lagerfeld om de nieuwe advertentieampagne te regisseren. Hierin spelen Rachel Bilson en Karl zijn Chanel male muze Baptiste Giabiconi.

Wij vroegen Marlies Dekkers naar haar favoriete there's something about summer item. Marlies vindt de ontwikkeling in strandwarderobe geweldig: "Er zijn steeds meer fashionable items voor het strand. Vroeger kocht je één bikini waar je dan drie jaar mee deed, nu is er van alles te krijgen om jouw strandlook helemaal af te maken. Ik ben echt expert in het gebied van stranditems geworden. Drie jaar geleden heb ik mezelf een doelstelling gegeven. Ik-ga-op-vakantie-en-ik-neem-mee. Alles wat ik in mijn koffer deed voor een strandvakantie moest van mij kunnen zijn, en dat ontwerp ik nu ook. Pareo's, zonnebrillen maar bijvoorbeeld ook nagellak. En nu natuurlijk gecombineerd met een Magnum ijsje voor op die blue skies days.

De ontwerpster droeg een prachtige body van haar eigen label. Rokje en vest van Chanel en schoenen van Alaïa.

marlies outfit alaya schoenen

(Tekst: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top