Fashion

Hailey Baldwin pleegt in de nude belletje op Instagram

Alsof het internet al niet genoeg naakte modellen telt, gaat Hailey Baldwin opnieuw nude. Het model droeg in haar shoot met Inprint Magazine soms niet meer dan een zijde badjas en was ook met haar string op de enkels te zien terwijl ze op de wc een belletje aan het plegen was. Hello, who is calling?

 

One of my favorite covers I've done so far for @inprint_magazine shot by @pierretoussaint styled by @meghakapoor 💕

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Veel commentaar kreeg Hailey wel toen ze de magazine cover op Instagram plaatste. ‘’Als er dan wordt gekozen voor zo’n gekke cover, doe het dan goed,’’ Moeten de meeste mensen gedacht hebben. ‘’Only thing, lift the lid to make it look real,’’ en ‘’why is she peeing with the toilet seat closed?’’ werd er gereageerd. Daar heeft het internet toch een puntje.

 

2nd cover @inprint_magazine #Issue4

Een bericht gedeeld door Hailey Baldwin (@haileybaldwin) op

Dat allemaal terzijde en het is toch een prachtige shoot waar Hailey schittert. In zijde pyjama’s, en cute pastelroze setjes steelt Miss Baldwin de spotlight. De foto’s hebben allemaal een bath/bedroom thema en laten Haileys prachtige figuur enorm goed zien. Het model werd gestyled door Megha Kapoor, de creative director van Inprint. Teveel naakt of niet, wij krijgen door de foto’s ook wel zin om in lingerie door een hotelkamer te dartelen terwijl we ons hullen in zijde badjassen.
 

Deel dit artikel
Back to top