Fashion

BREAKING! Dit is waar de Victoria’s Secret show gehouden zal worden

Dit jaar zal de Victoria’s Secret show heel ver weg zijn van Parijs, ver van de plek waar de show vorig jaar gehouden werd. De meeste shows hebben overigens plaatsgevonden in New York City, maar ook dit jaar gaat Victoria's Secret niet terug naar hun thuisbasis. 

Waar gaat de show dan wel naartoe? China! Het moet nog officieel bekend gemaakt worden, maar het is bijna 100% zeker dat Shanghai, de grootste stad van China, de volgende in het rijtje zijn met steden als Parijs, Londen en Los Angeles die eerder de locatie waren voor dit spectaculaire evenement. 

Waarom iedereen er zo zeker van is dat het écht China zal worden? Een handjevol Victoria’s Secret Angels, Josephine Skriver, Alessandra Ambrosio, Ming Xi en Sui He, zijn op dit moment door Shanghai aan het toeren om VS te promoten. Afgelopen februari opende bovendien de allereerste Victoria’s Secret Store in China.

Toch zitten er een paar haken en ogen aan als het evenement echt in China zal plaats zal vinden. Na de show van vorig jaar was er namelijk veel ophef en werd het merk ervan beschuldigd dat ze de Chinese cultuur beledigd hadden, vooral door de grote draak die om model Elsa Hosk hing. 

Toch drukt dat de pret niet voor ons, wij zijn alleen maar super benieuwd naar hoe de show zal worden dit jaar! Natuurlijk houden de Angels hun hele rondreis door China ook bij op social media, zoals Instagram. Bekijk hieronder alle kiekjes die tot nu toe geplaatst zijn door de modellen! 

 

Nǐ hǎo, Shanghai!! @mingxi11, @josephineskriver, @alessandraambrosio & @hesui923 have landed.

Een bericht gedeeld door Victoria's Secret (@victoriassecret) op

 

Street style on point in Shanghai, with @josephineskriver, @alessandraambrosio & @mingxi11. 😎 #regram

Een bericht gedeeld door Victoria's Secret (@victoriassecret) op

 

谢谢 @mingxi11 & @hesui923 for showing me the best of #Shanghai 💋💋💋

Een bericht gedeeld door Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) op

 

shanghai. 📸: @jeromeduran

Een bericht gedeeld door Josephine Skriver (@josephineskriver) op

 

👋🇨🇳❤️ #VSlovesChina

Een bericht gedeeld door Josephine Skriver (@josephineskriver) op

Beelden: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top