Fashion

Susanna Kay bij Giel

Susanna Kay is een glam pop singer en lanceerde onlangs haar debuutsingle 'Off the Hook'. Susanna heeft naast haar liefde voor muziek een grote passie voor fashion, art & design en geeft ons met deze blog een kijkje in haar leven en journey to stardom...Volg haar ook op twitter!


Afgelopen week stond in het teken van de radio! Naar aanleiding van mijn optreden bij Giel Beelen’s Nachtegiel op 3fm, werd ik uitgenodigd om live te komen optreden in zijn ochtendprogramma! 

Heel spannend, omdat je eigenlijk voor ongeveer een miljoen luisteraars aan het optreden bent die op dat moment waarschijnlijk allemaal onderweg zijn naar hun werk en in de file staan.

Dus.. Susanna, stay focused, niet aan denken! Gewoon je ding doen!

De wekker ging om 05.00 uur, want ook al is het voor de radio, ik wil er natuurlijk wel glamorous uit zien! De vorige dag was ik nog snel even de stad in gegaan en heb toen een cool goud glitter jasje gescoord!

Susanna Kay 

Good morning! Happy met mijn gouden bling bling jasje.

Het viel me uiteindelijk reuze mee hoe moe ik was,  waarschijnlijk door alle adrenaline en excitement!


Ik was gelukkig goed bij stem! Onderweg naar de studio heb ik nog even wat stemoefeningen gedaan om de ochtendstem een beetje weg te zingen.


Bij Giel In De Morgen is het altijd de bedoeling dat je je single + een Mega Top 50 cover zingt, akoestisch. Als Mega top 50 Cover koos ik voor ‘Empire State of Mind – part II’ van Alicia Keys, zo’n mooi nummer en het gaat over New York waar ik ook 3 maanden heb gewoond. I Love New York!

Maar voor het optreden begon, eerst nog het interview met Giel.

Susanna Kay

Susanna Kay 

Het interview


Ik schrok een beetje want hij liet een aria horen van mijn overleden Tante Suze, daar had ik dus niet op gerekend… slik. Het klonk nog mooier dan ooit… en dan meteen door om mijn single ‘Off The Hook’ te zingen.

Pff... dat was niet makkelijk. En toen waren de schuifjes ook nog eens niet open, waardoor ik drie keer opnieuw moest beginnen.  Dit allemaal dus live op de radio. Gelukkig ging uiteindelijk alles goed.

Susanna Kay

Tijdens ‘Off The Hook’

Na ‘Off the Hook’ mocht ik mijn Mega Top 50 cover zingen. Giel maakte me net voordat ik begon met zingen nog even extra zenuwachtig, door te zeggen “dan zeg je dus eigenlijk dat je beter bent dan Alicia Keys”. Uhh... dat denk ik helemaal niet! Maar goed, ik heb mijn best gedaan!

Susanna Kay  

In actie tijdens ‘Empire State of Mind – part II’

Susanna Kay

Daarna natuurlijk nog even voor in het archief: een foto samen met Giel Beelen.


Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Check hier mijn versie van ‘Empire State of Mind’:


 

Deel dit artikel
Back to top