Fashion

Wildcards voor Glamour Stiletto Run!

Heb je een lunchafspraak voor vanmiddag staan of zou je op je kleine neefje passen?! Ik heb maar 1 woord voor je nodig: CANCELEN… Want vanmiddag worden in de PC Hooftstraat nog 25 wildcards uitgedeeld voor de Glamour Stiletto Run!

Aanstaande donderdag vindt om 11.00 uur voor de tweede keer de Stiletto Run in de PC Hooftstraat plaats. Voor de winnares is er 10.000 euro prijzengeld voor een fijne shopping spree in de wacht te slepen. Er hadden zich zo ongeveer 4500 ladies ingeschreven maar er moeten een heleboel van deze Stiletto Runners in spé teleurgesteld afgedropen zijn… Er zijn namelijk maar 200 startbewijzen verloot.

Glamour Stiletto Run 2007

Het is nu hoog tijd om de tranen te drogen en in actie te komen: vanmiddag om 13.30 uur kun je in de Amsterdamse PC Hooftstraat  nog je golden ticket incasseren! Tussen 13.30 en 14.30 deelt Giel Beelen, als prins op het witte Glamour paard, de 25 allerlaatste wildcards uit in de vorm van 25 stiletto’s. En er geldt: wie de stiletto past, is in...

Dus gooi je agenda voor vandaag maar even om, mijn zegen heb je. Dan zie ik je donderdagochtend tijdens de race… En wel naar het vogeltje lachen hè! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top