Fashion

Shopspot: Escada flagshipstore

In de PC Hooftstraat in Amsterdam is de winkel geopend van het van oorsprong Duitse label Escada. Het modehuis heeft zich gevestigd met een store van 240m² aan de high-class winkelstraat waar klassieke vrouwelijke items -hier en daar met print- worden verkocht.

escada winkel

Na winkels in Rotterdam, Breda en Maastricht is het nu eindelijk tijd voor een Amsterdamse Escada store. De flagshipstore, die logischerwijs in de PC Hooftstraat opent, gaat de collecties van Escada, Escada Sport en Escada Accessories verkopen.

escad interieur

escada pc

Vorige week vierden wij dit heugelijke feit samen met het modelabel en de rest van het modeminnend publiek dat op de opening was afgekomen. Ook de eigenaar van het modehuis was voor dit evenement speciaal naar Nederland gekomen om de genodigden welkom te heten.

escada eigenaar evelien en lenny

Links: Megha Mittal (eigenaar/managing director van ESCADA SE), Bruno Sälzer (CEO ESCADA SE) Rechts: Fashionscene's Lenny en Evelien

bastiaan

Jetteke van Lexmond, Joel Davans, Lieke van Lexmond, Bastiaan van Schaik en Morris

Na een kijkje in de winkel werden al de fashionlovers uitgenodigd om het feest verder voor te zetten op de after- coktailparty in restaurant MOMO. Ga jij binnekort een kijkje nemen in de nieuwe Escada flagshipstore?

Als jij je helmaal in Escada hebt gehuld kan een zomerse Escada geur natuurlijk niet ontbreken.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top