Fashion

Tiffany & Co. opent in PC Hooftstraat

Ik ben al fan van Tiffany & Co. sinds Charlotte’s trouwring in Sex and the City. En nu komt dit Amerikaanse juwelenhuis ook naar Nederland!

Tiffany & Co. opent eind november 2009 zijn eerste winkel in Nederland, in een historisch pand aan de Amsterdamse PC Hooftstraat, om precies te zijn nummer 86-88. De Tiffany & Co. Winkel verkoopt diamanten verlovings- en huwelijksringen, zeldzame juwelen, zilveren sieraden, horloges, cadeaus en accessoires.

Het pand telt 195 vierkante meters (!), maar behoudt de historische gevel. Het interieur wordt wel helemaal gerestyled; het zal gaan lijken op de winkel in New York. Dat betekent veel roestvrijstalen elementen en art deco details; klassiekmodern, dus.

Over Tiffany & Co.

Het Amerikaanse sieradenmerk Tiffany & Co, met hoofdkwartier op Fifth Avenue in New York, heeft wereldwijd honderddertig winkels. Amsterdam is na Brussel de tweede stad in de Benelux met een Tiffany & Co. vestiging.

Ga jij er een kijkje nemen komende november? Kunnen we meteen bekijken wat we aan de Kerstman vragen dit jaar... (Monique)

Deel dit artikel
Back to top