Fashion

Geweldig nieuws: binnenkort kan jij de allereerste Nederlandse Furla winkel binnenlopen

Het is ons favoriete budget designermerk en menig vrouw heeft een crossbody van het Italiaanse modehuis bovenaan haar wish list staan. Om de heerlijk zachte prijs, maar vooral om het classy, chic design dat in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar is. We hebben het natuurlijk over Furla.

En het designermerk heeft niet alleen tassen; ook de mooiste portemonnees, zonnebrillen en juwelen worden door Furla gemaakt. En het merk heeft goed nieuws, want Furla opent binnenkort haar allereerste vestiging in Nederland. Dat betekent niet langer genoegen nemen met de wat beperkte keuze van de Bijenkorf maar juist moeten kiezen uit vrijwel alles wat Furla maakt.

En het allerbeste? De winkel is gelijk een flagshipstore, waardoor we mogen genieten van flink wat vierkante meters (ongeveer 100 m2) Furla goodness. Aah! De winkel heeft haar plekje geclaimd in de beroemde PC Hooftstraat, een plek waar het merk al eerder een winkel had in 2002 maar later haar deuren sloot, en het kan niet anders dan dat de Furla Store een echte droom gaat zijn. Wanneer we voor het eerst naar binnen kunnen lopen is nog niet duidelijk, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top