Fashion

Fashionscene's choice: goudkoorts

Zo nu en dan krijg je een glimp mee van wie er achter Fashionscene zitten. Om ons wat beter te leren kennen is er iedere week Fashionscene's Choice, zodat we geen onbekenden voor elkaar blijven. Deze week is het weer de beurt aan FS's Lenny en zij schrijft over haar liefde voor gouden glimmers.

l

Mijn ketting met zeepaardje, hartje en de voorletter van m'n vriendje

Van jongs af aan ben ik als een heus ekstertje dol op goud. Als kind hing ik eighties clip oorbellen aan m'n mini oorlellen totdat die paars zagen. Toen ik begon te puberen wilde ik dolgraag een ketting met mijn naam net als Priscilla uit mijn klas. Die kwam er niet dankzij m'n moeder, terwijl die een paar jaar later helemaal hot werden dankzij Sex and the City. Daarna bleef mijn liefde voor goud groeien, een Jordanese tante was er niks bij. Gouden tasjes in overvloed, levensgrote broches, riemen met kettinkjes en grote gespen, alles verzamelde ik bij elkaar op tweedehands markten en winkels. Inmiddels heb ik nog steeds goudkoorts al heb ik het nu ietwat gedowngrade.

horseshoe a

Links: Hoefijzer ring Rechts: Armbandjes met een anker bedel

Dunne ringetjes, kettinkjes en armbandjes met charms als hartjes en hoefijzertjes zijn favoriet. En ook van sieraden a la Pamela Love begin ik spontaan te watertanden, de gouden exemplaren wel te verstaan. Pijltjes, boze ogen, etnische driehoeken en ga zo maar even door.

collage gold

Kun je ook wel wat gouden versiersels gebruiken? Wij shopten een aantal bloedjes van sieraden voor jullie bij elkaar.

goud

1. Asos skinny corss bangle € 8,15

2. House of Harlow 1960 14ct Gold Plated Large Horseshoe Necklace € 50,91

3. Ojos eye cuff Catbird € 130

4. Pieces Nikka Pack Of Two Stud Earrings € 6,79

5. American Apparel unicorn charm € 22

6. Phoebe Coleman Love me tender ring € 95,20

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top