Winnen

WIN! Maak nu kans op 3 x 50 euro shoptegoed voor Mama & kindersieraden bij KAYAsieraden.nl

Als moeder zijnde herken je het vast wel: het liefst wil je de tijd even stilzetten om alle mooie momenten met je kindje op te slaan. Dé manier om herinneringen tastbaar te maken voor later? Sieraden! Maar waar kun je nou mooie sieraden kopen voor jezelf en je kindje?

Wij ontdekten KAYAsieraden.nl: een online shop waar je alles kunt krijgen wat je zou kunnen willen op het gebied van sieraden voor mama's en kids. Denk bijvoorbeeld aan extra sterke babysieraden (ideaal kraamcadeau!), kettinkjes waarin je de naam van jouw spruit kan laten graveren, ringen met een geboortesteen en de leukste kinderoorbellen

Kleed je jouw kindje het liefst net zo mooi als jij zelf? Of kopieert jouw kleine meisje het liefst de look van haar mama? Dan heb je geluk want van veel van de kindersieraden is ook een mama variant beschikbaar voor het perfecte mommy & me momentje. Alle sieraden worden extra stevig gemaakt (wel zo praktisch met kids) van mooie materialen zoals Swarovski kristallen, edelstenen, zoetwaterparels, geboortestenen en zilver. Het graveren wordt met de hand gedaan en alle sieraden worden prachtig ingepakt.

Enthousiast geraakt? Neem dan even een kijkje op KAYAsieraden.nl om de gehele collectie te zien én doe mee met de winactie die we in samenwerking met KAYA hebben opgezet. Wij mogen drie keer 50 euro shoptegoed weggeven. Hoe je kans maakt? Volg @KAYA_sieraden op Instagram of volg ze hier op Facebook. Klik op de 'DOE MEE' button hieronder om ons te laten weten dat je dit hebt gedaan. De winactie loopt tot en met 23 juli 2017. 

 

Deel dit artikel
Back to top