Fashion

Fashion Update 3

Van een SATC prequel tot Lara Stone die topless gaat voor Calvin Klein Jeans... het was weer geen moment stil in modeland. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* Sinds kort bestaat er in Amerika zoiets als een pruikje voor onder de gordel, gemaakt van echt vossenbont. Dierenrechtenorganisatie PETA is pissed, wij staan vooral verstomd van verbazing.

* Er bleven zóveel SS12 campagnes binnenstromen, dat een tweede lijst met favorieten niet uit kon blijven.

fashion update 3 cavalli daphne

Daphne Groeneveld in de Roberto Cavalli SS12 campagne

* Sex and the City fans opgelet: de serie The Carrie Diaries wordt werkelijkheid! Deze SATC prequel gaat over de tienerjaren van modemeisje Carrie Bradshaw. De opnames moeten nog starten, maar wij kunnen eigenlijk al niet meer wachten.

* Marc Jacobs was bang dat de modellen uit hun muiltjes zouden tuimelen tijdens de spring-summer 2012 show van Louis Vuitton, dus besloot hij alle modellenvoeten aan de kittige heels vast te lijmen. Logica in modeland.

* Chloë Sevigny speelt in de nieuwe film Hit and Miss een transgender moordenaar. Vandaar dat ze als dusdanig poseert voor Interview's februari issue. Wij zeggen: overtuigend.

fashion update 3 chloe

Chloë Sevigny voor Interview

* De beelschone dochter van nineties topmodel Cindy Crawford, Kaia, is pas tien lentes jong en heeft nu al haar eerste big step in de fashion business gezet. Donatella Versace heeft het meisje gebombardeerd tot het gezicht van de nieuwe lijn Young Versace.

* Karl Lagerfeld gunt ons een kijkje backstage bij het kieken van de sea inspired SS12 collectie van Chanel.

* De uitreiking van de Golden Globes vond weer plaats en dat staat natuurlijk garant voor een lijst met celebs waar je 'U' tegen zegt en een hele rits prachtige jurken. Wij zetten ze voor je op een rij!

fashion update 3 golden globes evan rachel wood

Evan Rachel Wood in Gucci Premiere tijdens de Golden Globes 2012

* Miuccia Prada castte allerlei mannelijke A-listers uit Hollywood voor de Prada FW12 show. Sterren als Jamie Bell op de catwalk in plaats van rode loper, we like!

* Kunstenaar Leonardo Da Vinci ontwierp zo'n vijf eeuwen geleden een handtas, die tassenmerk Gherardini nu is gaan produceren. Er worden slechts tientallen van gemaakt en deze tasjes zijn vanaf 1 maart te koop. Iets zegt ons dat ze een prijskaartje à la Da Vinci zullen krijgen...

fashion update 3 da vinci tas

* Na Brad Goreski krijgt nu ook Taylor Jacobsen een eigen reality show. Wat deze stylisten met elkaar gemeen hebben? Ze werden allebei door Rachel Zoe ontslagen als assistent.

* Lara Stone poseert met blote boezem voor de kersverse Calvin Klein Jeans campagne. Alweer.

* Forever 21 is aangeklaagd door haar eigen werknemers, die beweren dat ze hun loon nooit betaald hebben gekregen. Ook zouden ze geen pauzes mogen houden en onbetaald over moet werken. Hoe dit af gaat lopen...

Welk modenieuwtje had jij niet willen missen deze week?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top