Fashion

Fashion Update 1

De eerste week van het jaar is het moment om de balans op te maken, de fashion voornemens staan op een rij en we zijn klaar voor de start. Na een week bomvol modenieuws nu al geen overzicht meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes. Van Marc Jacobs op het strand tot Rihanna haar tepelpiercing.

* De zomer is in aantocht dus deden wij ons tegoed aan de mooiste campagnes van de SS12 collecties van modehuizen als Givenchy, Prada en Versace!

burberry

De Burberry Prorsum campagne met Cara Delevigne & Eddie Redmayne

* Modehuis Louis Vuitton gaat zijn eerste parfum ontwikkelen. Wanneer wij kunnen rieken naar LV is nog onbekend, wel is duidelijk dat topparfumeur Jacques Cavallier-Belletrud de geur gaat ontwikkelen.

* Nog niet van Lana del Rey gehoord? Dan moet je even onder een steen gelegen hebben. De zangeres met wulpse lippen is hot en is na haar enorme muzieksucces nu ook gevraagd om het modellenpad te bewandelen. Lana tekende deze week een contract bij Next Model Management.

lana

* Naast jouw fabulous Oud &Nieuw feestje waren de celebs ook lekker bezig. Lady Gaga gaf  burgemeester Bloomberg een dikke pakkerd op z’n mond en Rihanna had een sexy pakje aangetrokken waardoor je haar borsten inclusief piercing kon zien.

lady

riri

* Marc Jacobs en zijn wel of niet ex Lorenzo Martone genoten tijdens de feestdagen van een welverdiende strandvakantie op St. Barths. De heren lagen op matchende Louis Vuitton badlakens de zonnestralen op te vangen.

* 'Black Swan' actrice Mila Kunis is het nieuwe gezicht van modehuis Dior.

* Zet Oscar de la Renta en Dr. Dre samen in een ruimte en je krijgt: een superchique koptelefoon!

* De sexy Lara Stone spotten wij als bombshell Marilyn in Voque China.

* Rachel Zoe voegt dit jaar twee nieuwe lijnen aan haar collectie toe! Meer info wil ze er helaas nog niet over loslaten...

mila

Mila Kunis voor Dior SS12

Welk modenieuwtje had jij niet willen missen?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top