Fashion

Heuptasjes zijn terug van weggeweest en ook Kendall Jenner is fan

Heuptasjes. Waarschijnlijk doen ze je gelijk denken aan de tasjes die je moeder steevast droeg op vakantie naar Zuid-Frankrijk en terwijl jij met je glittertasje rondliep, vroeg je je al af wat ze er nou zo mooi aan vond. En nu is it-girl Kendall Jenner al meerdere malen gespot met zo'n fanny pack.

Waar het een aantal jaar geleden niet verder ging dan een Primark heuptasje op Coachella, hebben nu ook de grote designers zich overgegeven aan de eighties trend. De Gucci Resort 2018 collectie liet ons al genoeg pareltjes zien en ook Chanel toverde een nieuwe klassieke zwarte heuptas tevoorschijn. It-girl Kenny werd al gespot met zo'n Chanel fanny pack, en ook Louis Vuitton droeg ze om haar heupen.

En bij menig modemeisje zullen de handjes nu wel gaan jeuken en het kan ook niet anders dan dat we deze zomer iedereen met zo'n stylish tas rond zien lopen. Want naast dat de eighties tas weer helemaal terug en trendy is, is het ook nog eens enorm handig en perfect om mee te nemen op reis. Zelf de show stelen met zo'n heuptassie? Shop hieronder onze favorieten!

Deel dit artikel
Back to top