Fashion

Fashion Update week 22

Terwijl het filmfestival feestgedruis zich in Cannes voorzette, werden ook wij deze week van genoeg fashionnieuws voorzien. Van Kanye's eerste film, Victoria Beckhams plannen voor een eigen winkel tot de bruidscollectie van UGG en Vogue Nederlands nieuwste cover. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op!

 

* Het geheim van een goed huwelijk? Volgens een stel uit Amerika -dat al 64 jaar bij elkaar is- ligt dat aan het matchen van de outfits. Het koppel heeft al meer dan 146 bij elkaar passende outfits.

* Tyra Banks ontsloeg vorige maand de hele jury van America's Next Top Model. Tijd voor een nieuwe jury, die zal bestaan uit: Kelly Cutrone, blogger Bryanboy, Rob Evans Johnny Wujek.

chloesev

* It-girl Chloe Sevigny zette haar New Yorkse appartement te koop voor 'slechts' 1,7 miljoen...

* Francesca Eastwood (dochter van Clint Eastwood) zette voor een shoot een Hermes Birkin bag in de hens. Daarna bewerkte ze het designeritem met een kettingzaag. Uiteindelijk bleek de tas nep te zijn.

krugercannes

* Het Cannes Film Festival is weer afgelopen. En waar wij dan eigenlijk alleen maar benieuwd naar zijn? De jurken! Bekijk ze in het overzicht!

Happy weekend!

Door Esmée

Deel dit artikel
Back to top