Fashion

Fashion update week 30

Van David Beckham voor H&M tot de inloopkast van Rachel Zoe's zoon. Na een week vol modenieuws frissen we je geheugen op met noemenswaardige en de leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Dat David Beckham verstand heeft van underwear zagen we al in de Armani campagne. Maar nu we weten dat hij zijn eigen ondergoedlijn voor H&M gaat starten, kunnen wij niet wachten op de campagnefoto's.

* COS opent in de 9 straatjes in Amsterdam. Daar zullen veel fashionista's blij mee zijn. Die hoeven nu niet meer naar Den Haag af te reizen om Nederlandse enige winkel te bezoeken.

* Het jong Nederlands talent Daphne Groeneveld schittert samen met Lindsey Wixson in W Magazine. Beide dames showen dat ze en stoer en stijlvol kunnen zijn.

daphne Daphne

* Rachel Zoe's zoon Skyler is afgelopen maart pas geboren en bezit nu al een kast waar je u tegen zegt. De kleine Skyler heeft namelijk al een eigen inloopkast ínclusief Gucci Bomber jack.

* Marc Jacobs kwam deze week met wel heel leuke campagnefoto's. Helaas kon niet iedereen de foto's van de naakte 53-jarige in de campagne waarderen...

* Giorgio Armani werd op het strand gespot in een Speedo zwembroek. Daarop te zien is dat de 77-jarige modeontwerper nog best een goed lichaam heeft voor zijn leeftijd.

giorgo

* Plus-size modellen zijn nog niet plus-size genoeg. Marquita Pring verklapt dat plus-size modellen soms pads gebruiken om nog meer vorm te creëren. Iets wat we nooit van deze vollere schoonheden hadden verwacht.

* Katy Perry ging naar de première van The Smurfs 3D in een wel heel opvallende outfit. De zangeres ging namelijk voor een smurfenjurk. Gewaagd, maar wel zeker passend.

katy perry

* Jonge actrices Elle Fanning, Hailee Steinfeld en Chloe Mortez staan alle drie op de cover van LOVE. De dames lijken steeds populairder te worden in de fashion business. Elle en Hailee schitteren beide namelijk al in een fall/winter 2011campagne.

Welk nieuwtje van afgelopen week had jij niet willen missen?

(Door: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top