Fashion

FS Favorites: asymmetrisch jurkje & clutch

In FS Favorites licht Fashionscene elke week twee trends uit. Wat is of wordt hip en is een musthave voor jouw garderobe? Welke trends kun je absoluut niet aan je voorbij laten gaan? Deze week:

asymmetrische jurkjes en party clutches.

Asymmetrische jurkjes

Asymmetrie is momenteel hartstikke hip. Met name asymmetrische party jurkjes zijn dit seizoen een ware musthave. Er zijn zowel lange als korte varianten van verkrijgbaar. Bovendien kun je kiezen uit jurkjes met of zonder mouw. Draag bij deze jurkjes geen ketting en zorg ervoor dat de bovenste helft goed aansluit op je lichaam.

Vind je een gewoon asymmetrisch jurkje niet gek genoeg? Kies dan voor een versie met ruches of diverse laagjes stof. In de zomercollecties voor 2010 is tevens veel asymmetrie te zien. Dus mocht je een leuk jurkje op de kop tikken, dikke kans dat je dat aankomende zomer gewoon door kunt dragen.

[Diane von Furstenberg]

Party Clutch

We moeten er nog een beetje aan wennen. Want ja, ga je een avondje op stap, dan sta je toch mooi de hele avond met dat ding in je handen…. Toch verovert de party clutch-trend ook Nederland langzaam maar zeker. Kies voor een betaalbare variant van H&M of Zara of koop een uniek exemplaar bij een vintage winkel. Er zijn geen beperkingen want wat ons betreft mag de clutch alle aandacht trekken. Leuke varianten zijn clutches in goud of zilver, met pailletten of pauwenveren. Zorg er wel voor dat zowel je telefoon, je geld als je make-up erin past.

[ Temperley London ]

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top