Fashion

Fashion update week 19

Deze stond vrijwel geheel in het teken van het Met Gala. Welke celebs lieten hun gezicht zien, hoe zagen ze eruit en in welke designer hadden zij zich gestoken? Er was meer, zoals Brad Pitt voor Chanel no.5(?) en Vogue Fashion's Night Out in Nederland! Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op!

* Candice zet, gekleed in gekleurde latex, hotpants en met een bos weelderige krullen, een spicy Seventies golden girl in een photoshoot in de nieuwste Vogue Japan.

* Maandagavond vond het Met Gala plaats en wij zetten de best looks op een rij! We zagen veel prachtige Prada creaties, maar natuurlijk ook een aantal celebs die de plank goed mis hebben geslagen.

* Ook Alicia Keys ging naar het Met Gala en postte een instagram creatie op Twitter: 'On the way....#themetball'

alicia keys

* Marc Jacobs verscheen tijdens het MET Gala 2012 in een doorzichtige, kanten jurk, een witte boxer en bijzondere muiltjes. De designer over zijn look: "I just didn’t want to wear a tuxedo and be boring."

Marc Jacobs

* Brad Pitt nieuwe Chanel No. 5 gezicht? Rumour has it dat Brad Pitt de allereerste man ooit is om het gezicht van het iconische Chanel parfum te worden.

* Lovely Doutzen Kroes siert de cover Vogue China juni 2012.

Doutzen

* Het befaamde Vogue Fashion's Night Out Nederland komt! Het zal op 13 september in Amsterdam plaatsvinden!

* De zwangere Julia Restoin Roitfeld staat met babybump op de cover van I-D magazine.

Julia Restion-Roitfeld

* SPOTTED: Spitzen van Dita Von Teese met de iconische rode zool van Louboutin!

red sole ballerina

* Rihanna ontwerpt capsule collectie voor Armani: DEEL 2! We hebben de eerste schetsen, backstage beelden en nog meer nieuws...

Welk nieuwtje had jij absoluut niet willen missen? Fijn weekend!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top