Fashion

Doutzen Kroes bewijst het in een string bikini; ze is nog steeds een Victoria’s Secret Angel

Hoewel het Nederlands topmodel tegenwoordig de billboards van Hunkemöller siert en zelfs voor het lingerielabel eigen collecties ontwerpt zie je duidelijk dat Doutzen nog altijd een Victoria’s Secret Angel at heart is. Tijdens een werk- en familievakantie ziet Doutzen er picobello uit in de branding van het Amerikaanse strand.

De blonde bombshell werd gespot in een ieniemienie string bikini op het strand van Miami. Doutzen compenseerde haar kleine zwarte bikinibroekje met een zwarte bralette met dunne bandjes. Haar prachtige gezicht en blonde manen beschermde de Friese schone met een petje tegen de zon. Hoe casual het er ook allemaal uit moet zien. Lopen over het strand, zittend in de branding, zand aan de billen. Wanneer Doutzen dit doet is het direct magazine materiaal.

Samen met haar twee knappe kids genoot Doutzen duidelijk van haar vrije dag in de zon. Phyllon en Myllena Mae, die hun looks niet van een vreemde hebben, speelden vrolijk in de branding en verzamelden schelpen met hun moeder. Cute en sexy. Doutzen heeft het allemaal.

Klik hier om de beelden van Doutzen te bekijken.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top