Fashion

Victoria's Secret Angel Sara Sampaio verscheen gedwongen en ongevraagd naakt op cover magazine

Steeds meer en meer vrouwen onthullen hun verhalen over seksueel misbruik, onjuiste behandeling en machtsmisbruik. Helaas lijken weinig vrouwen gespaard te blijven en ook Victoria's Secret Angel Sara Sampaio heeft tijdens het uitvoeren van haar werk een vervelende ervaring opgedaan.

Het model mocht poseren voor de cover en een shoot in het Franse blad Lui. Van te voren hadden zij en haar agency een duidelijk contract opgesteld waarin stond dat ze niet naakt zou gaan. Toch werd er gedurende de shoot op een agressieve manier hierop aangestuurd. Waarom wilde ze niet naakt poseren of tenminste haar tepels showen? 

Ze hield voet bij stuk en probeerde tijdens het schieten van de beelden zichzelf zo goed mogelijk te bedekken. Toen ze de foto's zag, bleek dit toch niet helemaal gelukt te zijn. Het team verzekerde haar dat de kiekjes waarop ze toch te bloot werd afgebeeld niet in het magazine zouden verschijnen.

Helaas bleek dit niet waar te zijn. De foto's werden wel degelijk gebruikt en een beeld met ontblote tepels verscheen zelfs op de cover van het blad. Nu deelt Sara haar verhaal hierover op Instagram met de hashtag #MyJobShouldNotIncludeAbuse en vertelt ook dat ze het er niet bij laat zitten en het blad heeft aangeklaagd.

Lees haar complete verhaal hieronder! De cover delen we vanzelfsprekend niet met jullie omdat we fel tegen dit soort gedrag zijn. 

 

When you get to be a princess for @eliesaabworld ❤️❤️❤️❤️❤️ #hautecouture

Een bericht gedeeld door Sara Sampaio (@sarasampaio) op

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top