Beauty

8-jarig meisje recreëert Cara Delevingne’s zilveren hoofd na chemo en het is prachtig

Herinner je je nog die opvallende look van Cara Delevingne tijdens het MET Gala? Ja, die ene waar ze haar kale hoofd zilver verfde en had volgeplakt met diamantjes. Hiermee maakte ze niet alleen een geweldig punt over beauty standards, maar bleek ze ook een prachtige inspiratie te zijn voor velen. 

Eerder plaatste Cara al een paparazzifoto van zichzelf op haar Instagram account met een aangrijpende caption. “Its exhausting to be told what beauty should look like. I am tired of society defining beauty for us. Strip away the clothes, Wipe Off the make up, cut off the hair. Remove all the material possessions. Who are we? How are we defining beauty? What do we see as beautiful?”, luidde het onderschrift. 

Niet alleen was dit een geweldige herinnering aan iedereen dat niemand zich zou moeten kleden, opmaken, of wat dan ook, om eruit te zien zoals anderen van je verwachten, maar dit was ook een geweldige inspiratie voor velen, waaronder een 8-jarig meisje, Brooklyn, met een Wilms-tumor, een tumor in of aan een nier.

Op een Instagram account die wordt onderhouden door een vriendin van Brooklyn zijn enkele foto’s te zien van het meisje, die op dit moment vecht tegen haar tweede (!) niertumor. Op de beelden is te zien hoe de make-up van Brooklyn een geweldige replica is van Cara Delevingne’s MET Gala look. Van het zilveren hoofd vol steentjes tot de perfecte wenkbrauwen en lange wimpers, het is helemaal compleet.

Cara repostte de foto nog eens met “Brooklyn MY HERO! #brooklynourhero #whoneedshair” eronder. Te lief, maar natuurlijk hopen wij vooral dat Brooklyn zo snel mogelijk geneest. 

 

Brooklyn MY HERO! #brooklynourhero #whoneedshair

Een bericht gedeeld door Cara Delevingne (@caradelevingne) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top