Fashion

Fashion update week 29

Van Anja Rubik's korte weddingdress tot Gwen Stefani die druk bezig is met een kinderlijn. Na een week vol modenieuws frissen we je geheugen op met noemenswaardige en de leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* We spotten Anja Rubik in een korte trouwjurk van Pucci. Hiermee showt Anja ons haar slanke benen waar ze zelf waarschijnlijk heel trots op is. Wij zijn benieuwd of korte weddingdresses de nieuwe trend worden.

* Kim Kardashian klaagt modemerk Old Navy aan voor 20 miljoen dollar! Old Navy heeft een reclamespotje gemaakt met een Kim Kardashian look-a-like die toevallig ook nog eens de nieuwe vriendin van Kim's ex blijkt te zijn.

* Gwen Stefani gaat een kinderlijn ontwerpen. De zangeres vindt het na haar Harajuku kledinglijn de hoogste tijd om zich op kinderen te richten. Zal het komen omdat ze niet de juiste kleren voor haar zoons kon vinden?

* Het uitbrengen van twee Vogue's met dezelfde cover is echt not-done. Toch hebben Vogue Portugal en Vogue Hellas precies dezelfde foto van Karmen Pedaru gebruikt voor de cover. We gaan er maar van uit dat ze het niet van elkaar wisten.

karmen VOGUE

* Karl Lagerfeld ontwerpt een betaalbare collectie voor Macy's. Na de eerste look van de collectie, zijn nu ook de eerste schetsen uitgelekt. Die schetsen zien er veelbelovend uit.

macys macys

* Tavi heeft het gemaakt. De blogster die standaard voor de front-row op de Fashion Week wordt uitgenodigd, is druk bezig met een eigen boek. Waarover? Over het zijn van een echte tiener.

* Mart Visser gaat een jassencollectie ontwerpen voor V&D. Dikke, winterse jassen voor die vanaf 31 augustus te koop zijn en vallen in de prijsklasse tussen €149,99 en €249,99. We kunnen niet wachten tot we de hele collectie te zien krijgen, want de eerste rode jas is al veelbelovend.

mart visser

Welk nieuwtje van afgelopen week had jij niet willen missen?

(Door: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top