Fashion

Anja Rubik trouwt in korte Pucci jurk

Bij een trouwjurk denk je meestal meteen aan een grote prinsessenjurk tot de grond zoals die van Kate Middleton of Danie Bles. Maar Anja Rubik niet, zij showt liever haar lange modellenbenen en trouwt in een jurk die ruim boven de knie valt. Afgelopen weekend is het Poolse model namelijk getrouwd met haar modellenvriend Sasha Knezevic.

Anja verschijnt natuurlijk niet in een korte jurk op een koude regenachtige dag. Om er zeker van te zijn dat het zonnetje scheen heeft het modellenduo friends & family overgevlogen naar het zonnige eiland Mallorca. Want zo kon het model met een gerust hart haar korte trouwjurk aan.

anja rubikAnja's trouwjurk mag dan wel kort zijn, haar sleep is in ieder geval ontzettend lang.

Als echt topmodel trouw je natuurlijk niet zomaar in een jurk, vindt ook Anja Rubik. Voor haar wedding dress heeft ze dan ook Emilio Pucci's designer Peter Dundas opgetrommeld. Peter is namelijk expert in het ontwerpen van korte jurken. In zijn spring/summer collectie van 2010 spotten we een trouwjurk die ons een beetje doet denken aan de weddingdress van Anja Rubik.

puccipucci

Links: ontwerper Peter Dundas samen met Anja Rubik. Rechts: korte trouwjurk in Pucci's s/s 2010 collectie.

anja1anjakus

anja

Maar wordt dit een nieuwe trend, de korte jurk? Of is dit een eenmalige actie speciaal voor Anja Rubik? We zijn benieuwd wat Kim Kardashian met haar Vera Wang trouwjurk gaat doen.

Vind jij Anja's korte jurk geslaagd of zie je haar liever in een langer modelletje?

(Door: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top