Fashion

Fashion update week 11

Gephotoshopte Kardashians, Rihanna in een zeer dubieuze outfit, een Louis Vuitton trein van 8 miljoen dollar en de bloedmooie Doutzen op de cover van Vogue. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* Vorige week zeiden we het al: Jean Paul Gaultier is de nieuwe creative director van Coca-Cola light! Bekijk hier de twee video's:

 

 

* Heb jij de kleurrijke spring 2012 collectie en de behind the scenes video van Nicole Richie's Winter Kate al gezien?

* Model turned actress Agyness Deyn mag binnenkort ook 'designer' op haar cv noteren. De 29- ,in plaats van 23-, jarige Agyness gaat een limited edition collectie schoenen ontwerpen voor Dr. Martens!

fuw11

* Rihanna kwam meerdere malen in het nieuws deze week. Ten eerste vanwege haar nieuwe, sexy campagne voor Emporio Armani, en ten tweede vanwege een zeer dubieuze outfit. Wij krijgen er de rillingen van... wat jij?!

fuw11

* Ex-Vogue fotografe Claiborne Swanson Frank heeft 110 power ladies 'uit haar wereld' gefotografeerd en deze portretten verzameld in het boek 'American Beauty'. Het boek bevat prachtige foto's van onder anderen Lily Aldridge, Solange Knowles, Erin Fetherston en Taylor Tomasi Hill. Al gezien?

* Shocking: de Louis Vuitton trein gezien in de FW12 show kostte 8 miljoen dollar! Het modehuis wilde niks kwijt over de kosten, maar model Kel Markey praatte haar mond voorbij tijdens een interview met WWD. Idioterie of is alles geoorloofd in de naam van mode?

fuw11

* Gwyneth Paltrow is het gezicht van de nieuwste campagne van het Zweedse merk Lindex. De 39-jarige actrice voelt zich helemaal thuis bij het merk en presenteert de 'Modern Preppy' campagne met haar breedste glimlach. Bekijk hier de opgewekte beelden en de behind the scenes video van de shoot!

* The Kardashians hebben een lingerielijn ontworpen en het eerste campagne beeld is daar en het ziet er niet goed uit. Sorry dames, maar 'Photoshop' is echt het énige wat in ons opkomt. Wat vinden jullie?

fuw11

 * Altijd al benieuwd naar hoe een Chanel jasje tot stand komt? Bekijk dan snel de video!

* Daphne Groeneveld is een metal star in het aprilnummer van Vogue Russia. Lookin' good, lookin' nice, vinden wij. Jij?

* De bloedmooie Doutzen Kroes op de cover van Vogue Paris. Zelf kijkt ze er verbaasd bij. Yay of nay?

fuw11 

Wat is jouw favoriete nieuwtje van de week?

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top