Fashion

Fashion update week 13

Deze week begon goed met nieuws over Sex and the City, maar er waren nog veel meer leuke updates zoals de steamy Abercrombie video! Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* Na een serie en twee films, kán het niet zijn dat Sex and the City écht over is. En dus werd er maandenlang gespeculeerd: komt er een derde film? Een zevende seizoen? Uiteindelijk kregen we ons antwoord. Er komt een prequel van Sex and the City en die is nu volop in de maak! Zie hier de eerste foto's van de jonge Carrie Bradshaw!

* Dakota Fanning in Wonderland. Dakota siert de cover als een lady, compleet met hoedje en... muis?! Fijne cover?

DakotaFanningCover

* The Hunger Games ster Jennifer Lawrence staat in een Dolce&Gabbana pakje op de cover van Interview Germany! Like?

JenniferLawrenceInterviewMagazine

* Katy Perry ♥ Baptiste Giabiconi! Het mannelijke model heeft via zijn woordvoerder bevestigd dat de twee verliefd zijn: "It's new, they're feeling it out, but they're spending a lot of time together." Wat vinden jullie van dit kersverse koppel? Cute of misschien wel een slimme Chanel stunt?

KatyPerryBaptisteGiabiconi 

* Terry Richardson heeft Mila Kunis vastgelegd in een -hoe kan het ook anders- cheeky serie voor het april nummer van Harpers Bazaar. Terwijl ze met mierzoete bubblegum en suikerspinnen in kermis setting wordt geschoten verliest Mila geen seconde haar sexy egdyness. Heb je de foto's en backstage video al gezien? 

* De Louis Vuitton Marc Jacobs expositie is te zien in Parijs van 9 maart t/m 16 september 2012. Geen tripje gepland staan in die periode maar wel heel benieuwd naar de tentoonstelling? Kijk dan mee naar deze tour van de expositie. Ben je er toch nog een beetje bij!

 

* Wij hebben onze dream crib gevonden: de MISSONI HOME! Iets voor jou of vind je het een beetje too much?

MissoniHome

* Yves Saint Laurent sponsorde afgelopen maandag de Metropolitan Opera Gala Premiere van Jules Massenet's "Manon". Wat voor ons heel fijn is, want dat betekent sterren kijken in de mooiste YSL creaties! Wij zochten de mooiste (en één iets mindere) looks voor jullie bij elkaar. Enjoy!

* Ponystep is het zoveelste magazine dat meerdere covers voor één editie uitbrengt. Het thema is 'Britian's Got Talent' en we spotten onder meer Georgia May Jagger, Jourdan Dunn, Daphne Guinness en Joan Collins. Welke is jouw favoriet?

PonyMagazine

* Vic heeft wéér een cover binnengeleept! Dit keer staat ze op het meinummer van Harper's Bazaar UK! Do you like?

* Abercrombie & Fitch staat bekend om zijn homo-erotische campagnebeelden. Maar nu gaat A&F nóg een stapje verder. In de nieuwste campagnevideo 'Wrestling' zien we mannelijke modellen worstelen, spelen en zelfs zoenen met elkaar in een buitendouche. Wat vind jij van de nieuwe campagne?

VictoriaHarpersBazaar 

* Deze week onstond het gerucht rondom het feit dat H&M een luxe lijn zou starten, wat nu bevestigd is! Er is nog niks bekend behalve dat we de lijn in 2013 kunnen verwachten. Yay or nay?

* Luxe warenhuis Harvey Nichols heeft aangekondigd een samenwerking aan te gaan met stripverhaal-model Polly Bean. Het cartoon model showt de mooiste creaties van onder andere McQeen, Victoria Beckham, Isabel Marant in Harvey Nichols AW12 lookbook. Super cool! Wat vind jij van de beelden (en haar nieuwe vriendje)?

Wat is jouw favoriete nieuwtje van afgelopen week?

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top