Fashion

Dit T-shirt verklaart waarom Victoria Beckham nooit lacht

Victoria Beckham is niet bepaald beroemd vanwege haar killer glimlach. Eerder het omgekeerde is waar de designer bekend om staat. Haar non-smile en grote donkere zonnebrillen zijn een begrip in de modewereld en wanneer Victoria betrapt wordt op een zeldzame glimlach is dat direct bijzonder nieuws. Maar de vraag die tout de monde sinds de begin dagen van de Spice Girls al bezig houdt…

Waarom lacht Victoria Beckham nooit? Het lijkt erop dat Victoria Beckham eens en voor altijd antwoord wil geven op deze vraag en zoals een fashion designer dat betaamd doet Vicky dat met een ontwerp van eigen hand. “Fashion Stole My Smile” staat er op het shirt van Victoria waarmee de ex-Spice Girl gisteren gespot werd op het vliegveld van Los Angeles.

De designer combineerde het shirt met een look die we van Victoria gewend zijn. Een zwarte wijde lange broek, grote donkere zonnebril en een stijlvolle clutch onder de armen. Natuurlijk rockte Vicky haar look met haar karakteristieke gezicht waar geen lach op te ontdekken viel. Precies het soort humor van Victoria Beckham waar we van houden!

Het T-shirt is een ontwerp uit haar eigen lijn en voor 95 pond kan ook jij, zonder er de nodige woorden aan vuil te hoeven maken, de wereld laten weten waarom er een lach op je gezicht ontbreekt. Over het ontstaan van het T-shirt zegt Miss Beckham,“Designing the kids’ pieces, with all these little bumble bees and bunnies, really made me smile…I wanted to create something to mark that feeling – poking fun at my sometimes “serious” persona if you like. That’s what this VVC ‘Fashion Stole my Smile’ T-shirt is all about”.

In samenwerking met Target lanceerde Victoria Beckham onlangs een collectie met onder andere kinderkleding, waar de ontwerpster in deze quote naar verwijst. Vogue.com vroeg Victoria ooit in één van hun ’73 question’ filmpjes “Why don’t you ever smile?”. De ontwerpster antwoorde hierop, “I’m smiling on the inside.”

 

My limited edition #VVBFashionStoleMySmile tee is now available on my site and in stores x VB victoriabeckham.com #VBDoverSt #VBHongKong

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top