Fashion

Victoria Beckham zwanger!

Het babynieuws kan niet op vandaag! In Los Angeles zitten Miranda en Orlando bij hun pasgeboren zoontje en in Londen zijn de Beckhams in blijdschap. Victoria is namelijk in verwachting van haar vierde kindje! Posh staat bekend om haar 'damage control' keizersnedes, zou spruit 4 ook zo ter wereld komen?

Victoria beckham met gezin

(foto: Brunopress)

Het gaat goed met Victoria Beckham! Afgelopen december kwam ze nog uit met een succesvolle tassenlijn, die binnen een week al bijna uitverkocht was.  Daarnaast is ze nog steeds modeontwerpster en heeft ze een zonnebrillen lijn. En tussen al de bedrijven komt er ook nog een spruit bij, you go girl!

Beroerd om hard te werken is ze dus zeker niet, maar om te baren wel! Haar drie telgen zijn met een keizersnede geboren, en ook dit jonkie wordt waarschijnlijk op dezelfde manier ter wereld gebracht. In Hollywood is de keizersnede een veelgebruikt damage control middel om uitgerekte buiken en vaginale 'schade' tegen te gaan. Wij Nederlandse dames zijn daar te nuchter voor. Hup, persen die handel!

Hoe zit dat? Ligt het aan het dunne lichaam van de Spice Girl of is ze too posh to push? Wat denk jij?

(Tekst: Lisette)

Deel dit artikel
Back to top