Fashion

Dit zijn de 5 meest dure verlovingsringen ooit van de celebs

Ten huwelijk worden gevraagd is een heel bijzonder moment en de perfecte ring maakt het nog even wat specialer. Terwijl wij bescheiden doch mooie exemplaren op het oog hebben, kan de steen voor celebrities niet groot genoeg zijn.

Nieuwsgierig welke ringen in de top 5 staan van duurste exemplaren die celebrities om hun vinger mochten schuiven? Wij zochten het voor je op!

1. De ring die Mariah Carey van multimiljonair James Packer kreeg
Wie kan er anders de kroon spannen dan de diva herself? De steenrijke James Packer vroeg de zangeres ten huwelijk in 2016 met een ring met 35 karaat aan diamanten van maar liefst 10 miljoen dollar. Helaas mocht het niet baten: hetzelfde jaar ging het duo uit elkaar. Het schijnt dat Mariah de ring gehouden heeft.

2. De ring die Kim Kardashian van Kanye West kreeg
Een grote ring is niet per definitie mooi (die van Mariah vinden we bijvoorbeeld mwah) maar als we dan toch een grote ring uit het rijtje moeten uitkiezen, dan gaan we voor deze van Kim. Kanye telde 8 miljoen dollar neer voor de ring, die hij zelf ontwierp, met 15 karaat aan diamanten. 

3. De ring die Beyoncé kreeg van Jay-Z
Als Queen B hoor je natuurlijk ook een flinke ring te hebben. Nou die kreeg Beyoncé hoor van Jay-Z! Hij vroeg haar ten huwelijk in 2007 met een exemplaar bestaande uit een 18 karaat diamant met een prijskaartje van 5 miljoen dollar.

4. De ring die Paris Hilton van Paris Latsis kreeg
Paris Hilton heeft al heel wat vriendjes gehad en meer dan tien jaar geleden passeerde ene Paris Latsis de revue. De Griekse miljonairszoon vroeg zijn naamgenoot ten huwelijk met een 4,7 miljoen dollar kostende ring met een giga diamant van 25 karaat. Zoals jullie weten hield ook deze verloving geen stand.

5. De ring die Jennifer Lopez kreeg van Marc Anthony
Jennifer Lopez heeft heel wat verlovingsringen gekregen maar die van Marc Anthony had het meest flinke prijskaartje. De zanger koos voor een exemplaar van 4,1 miljoen dollar met een lichtblauwe diamant van 8,5 karaat.

Eervolle vermelding: Victoria Beckham en de ringen (!) die ze kreeg van David Beckham
Toen David Victoria ten huwelijk vroeg, kreeg ze een ring om haar hand geschoven met een wat 'bescheiden' diamant (de eerste foto hieronder). Inmiddels heeft ze minstens 13 nieuwe exemplaren van haar hubby gehad want waarom niet als je een flink vermogen hebt en wel toe bent aan wat variatie? Bekijk de opvallendste exemplaren hieronder.

1998
2008

20092010

2012

2014

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top