Fashion

Fashion update week 8

Het fashionpack is van London naar Milaan gevlogen en ondertussen heeft de rest van de modewerld ook niet stil gestaan. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* Wie anders dan Doutzen komt er weg met een van top tot teen witte look? Wij spotten haar in de "New looks for spring" editorial voor het maartnummer van de Amerikaanse Harper's Bazaar. Sexy!

fashion update week 8

* It's pump up the peplum time! Heb je ons trendreport hierover al gezien? Bekijk 'm snel hier. Iets voor jou, deze trend?

* Wij gingen langs bij H&M en kregen alvast een preview van de Marni voor H&M collectie. We zetten alles voor jullie onder elkaar in een groot artikel! Weet jij al wat je wilt hebben of sla je deze collab over?

fashion update week 8

* We zien Karlie Kloss actief poseren in bijzondere sporty, high street looks met een raver-like edge voor Vogue Paris. Wij vinden het een prachtige editorial!

fashion update week 8

* Good causes verdienen altijd extra aandacht, dus we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: L'Officiel NL lanceert een liefdadigheidsproject in Zuid-Afrika waar straatkinderen de kans krijgen om een betere toekomst op te bouwen. Het maartnummer van L'Officiel NL met het thema 'Freedom' staat geheel in het teken van dit project en Hanna Verboom was gastredacteur. Lezen dus!

* Kirsten Dunst schittert in de februari-editie van Vogue Italia. The Girl Who Walks on Air is een betoverend, etherisch outdoor portret van de actrice.

fashion update week 8

* London Fashion Week is weer ten einde gekomen. Heb je alle updates en reports gelezen? We deden extra uitgebreid verslag van McQueen en Burberry Prorsum namelijk!

* Dit moeten we gewoon eventjes met jullie delen, want hoe handig is dit?! Een oplaadbare tas voor je mobiel, speciaal ontworpen door Richard Nicoll.

fashion update week 8

* Met spanning hebben we de afgelopen maanden zitten wachten en eindelijk is het zover: we weten wanneer de allereerste Vogue uitkomt! Op donderdag 22 maart wordt het eerste nummer gelanceerd. Valt het eerste exemplaar straks gelijk bij je op de mat of wacht jij liever nog even met het nemen van een abonnement?

* Louis Vuitton strikt voor hun swimwear collectie campagne niemand minder dan Poppy Delevigne. Het is een zinderende zomerserie waar wij -als mogelijk- nog meer zin in de zomer van krijgen! Nu nog net zo chique en afgetraind als Poppy & we are ready to go!

fashion update week 8

* In de modewereld is er geen tijd voor pauzes en gaan we in één adem door naar de volgende fashion week. Vanuit Londen vliegt het fashion pack direct door naar Milan, waar het fashion week-gedruis zich voort zet. Ook hiervan doen we verslag. Bekijk hier de aftrap & de eerste shows van Fendi en Prada.

* Givenchy's Riccardo Tisci, zijn nieuwe BFF Kanye West en hun 'harem' staan in het maartnummer van de Amerikaanse Vogue. Love it or hate it?

fashion update week 8 fashion update week 8

* Nicki Minaj als smurf? Avatar? Feeling blue? Nicki staat in de Vogue met haar blue appearance! Weird or wonderful?

fashion update week 8

* En last but not least willen we jullie graag een heel fijn weekend wensen met als heerlijke aftrap deze video van Alice + Olivia.

 

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top